Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Most mentem az első csatát SB-ben. Szerencsére nappali küldetés volt. Összességében a legjobb jelző amit találtam, az a FÉLELMETES. Tank parancsnok helye a fix nézőpont, mondjuk egy távcsövet adhattak volna szegénynek, hiszen láttunk már olyat. Saját tankok feje felett név, ellenség feje felett nagy büdös semmi. Targetting rendszer sehol, ha be keveredsz fák közé, nagyon nézni kell, merre is az arra. Találtunk Panzer III-sokkal egy KV-1-t, mire sikerült felgyújtanunk, 3-unk közül kettőt kilőtt, sajnos én voltam az egyik. Szerencsére, második tankkal találtam egy másik KV-1-t, ami nem velem volt elfoglalva. Kezdésből nyakon lőttem, így már nem nagyon volt mivel nézelődnie. Következő lövés felgyújtotta és a lángoló roncsa fényében törtem előre az ellenség bázisa felé. Összességében van ám zabszem effektus rendesen ebben a módban. Remélem, ritkán kerülök be vele sötét csatákra.