Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulouos #7739 Még jó hogy ma felhozódott ez az arty dolog.
Az imént volt egy meccsem, ahol a Pantheremmel szemben maradt 2 T-34-85 Jungle térképen. Folyamatosan, felváltva küldték rám az arty csapásokat, valahogy sikerült kikerülnöm őket, közben mindkét tanknak adtam 1-1 pofont (persze attól még mindketten harcképesek maradtak, mert különben Sztálin kivégezteti őket). Én is küldtem rájuk az áldást amikor éppen betöltött, úgyhogy sikerült összemérnem: a 2 T-34-85 4 arty csapást hívott rám, amíg nekem egyszer betöltött. Tényleg kezdeniük kell ezzel valamit, mert ennek így nem sok értelme van.
Az egyik konkrétan egy sziklás szélű patakban ült, és hívta rám az artyt, ahogy tudta. Lőni meg se próbált, csak amikor a társa kilőtte a torony forgató mechanizmust (másik érdekes tény, ha belövik a Panthert, 3 dolog lehetséges: kilövik az ágyút, respawn; kilövik a tornyot, 2-3 perc javítás; ammo rack)
Nagyon jó tank ez a Panther, nem is vele van baj, hanem az arty AoE spellel, meg egyes orosz tankok némileg hiányos sebzésmodelljével.
Tegnap esett meg, hogy Kurszkon 1000m-ről 6, azaz HAT találatot vittem be egy sima SU-85-nek, ebből 2 okozott valamilyen kárt, a többi csak "hit". Végül az egyik csapattársam lőtte ki, jópár lövés után.