37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • f24sg
    Kipróbáltam ezt az egészet éshát, azé' fasza, nem?

Egyértelműen a "simulator" mód tetszik eddig a legjobban: ha bokor mögött van valami, akkor az nem látszik, a lövés füstje felfed, de ápol s eltakar is egyben (pontos célzás), nincs piros sziluett, stb. Akkorát röhögtem, volt valami dzsungeles pálya, srác nem vett észre (pedig minimapot kellett volna csak figyelni), kb. 10 méterre elzúgott mellettem egy dombról lebukva, aztán kapta torony-hátsóra a HEAT-et.

A röpködő gépek + légvédelem is sokat ad a hangulathoz, még akkor is, ha pl. pont-foglalás közben kidobott minket egy Chaika...

Ilyen első benyomások ezek.
  • Trucker39
    Ja hogy nyerni. Akkor már kezdem érteni, miért nem nyert az a csapat kb 1,5 órája egyszer sem, amiben vagyok
  • Malarki
    Csak nyerni kell.

For 2nd Victory - 100 Golden Eagles
    For 5th Victory - 100 Golden Eagles
    For 7th Victory - 100 Golden Eagles
  • Trucker39
    Most van 2500 gold. Repülni meg nem nagyon tudok, vagy a légi célok is kapnak goldot? Ugye nem.
  • bgabor
    És nyilván nem is akarsz most goldot szerezni a későbbi tankos open bétával történő tankozáshoz...
  • JethroHUN
    Take it Easy feliratos Chaika. Merész volt :D
  • Megamax
    Az egyetlen egy dolog ami kellemetlen az SB ben az a várakozási ido egyenlore. De amint open lessz ez is tuti megváltozik
  • PiciPanzer
    Bocs félreértettem a nemzetiségre vonatkozó kérdést, mea culpa.
  • PiciPanzer
    Mindkettővel játszom, egyébként magyar vagyok :). Szerintem nem vészes SB. Ami hátránynak tűnik(nincs jelölés) az az ellenfélnél is igy van. Minimap + nyitvatartott szem, szerintem jóval izgalmasabb, élvezetesebb mint RB.
  • Trucker39
    Ok. Nem tudtam. Innen is látszik, milyen mélységekben ismerem már a repülős részét a játéknak. A tankos részét se nagyon, így SB-ben nem nagyon fogok megjelenni egyenlőre. Képzelem milyen élvezet lehet a Jungle map SB-ben, tök sötétben. Körbe tapizzák egymást a tankok, hogy te német vagy orosz vagy?
  • PiciPanzer
    Viszont SB-n elvétve van csak repülő.
  • PiciPanzer
    Arcadeba nem lehet repülőt bevinni tankos eventen...
  • Trucker39
    Nem mindenki. Engem sem a repülős része, sem az arany egyenlőre nem annyira érdekel.
  • JethroHUN
    Abban játszok a kezdetekből fogva. De 4 repülő mindig van.
  • Trucker39
    Ne Arcade módban tankozz, ha eddig úgy próbáltad. Realistic-ben sokkal kevesebb a repülő.
  • bgabor
    Szerintem mindenki aranyat fog farmolni repülővel 16:00-20:00ig, azt hiszem.
  • Malarki
    Ma délután olyan 17:00 körül lesz fent valaki? Akkor tudnék menni szakaszba. Még a TS-re is felmegyek, ha leírjátok a címet.
  • JethroHUN
    Kibaszott nagy szemétség, hogy be lehet jönni repülővel szét fragelni az agyunk a tankokon... Már nem is tudom hányadik meccsből lépek ki mert vmi pro gyerek 15 tank(játékos) killnél tart Il2ből. 3-4 Il2 ledarálja a teljes német csapatot. Mobil AA szart sem ér, Ai AA szint úgy...
  • Glo
    13:00-tól van Event este 11-ig :)
  • Dagohun74
    Tegnap meglett a t-44 10 előtt pár perccel mondom megyek vele egyet mégis milyen, hát az első csatám vele 2 perc volt mind kétszer benéztem kilőttek.
    Úgyhogy eddig tetszik.
  • Trucker39
    Grat! Akkor már csak a du 2 órát kell kivárni és jöhet a menet este 10-ig.
  • PLaci #7754
    MEGVAN? MEGVAN? MEGVAN!!! :D Bent vagyok! :D
  • Trucker39
    Amikor a cső ilyet csinál, az mondjuk kevéssé vicces. Persze támadtak erősen az oroszok.

• Fellner
    Az istenek csinálták mindent visz 1 lövéssel , bár ugye még a 128-ast nem próbáltam de na kurva jó :D
  • vajakos21
    Ott még nem tartok :)
  • Trucker39
    Igen. A szükség hozta úgy, hogy kifejlesszem, de nem bántam meg. Szinte nincs is olyan csata, amiben ne lenne dolga.

Ezt épp az előbb követtük el.

• Fellner
    Próbáltad már a kwk 43-at vagy a pak43-at?
  • vajakos21
    UI: az ágyuja is jó
  • vajakos21
    A D-t most kezdtem használni ,ez végre halad is ahogy medhez illik.
  • flashpointer2
    A féllánctalpas nagyon fun, nemrég egy GAZ-zal tengeri hajócsata volt ahogy oldalratüzelve kerülgettük egymást :D
  • Trucker39
    Én eddig jutottam pár nap játék után. Gondolom, hamarosan letörlik majd és akkor lehet újra kezdeni.

Ez nagyon érzékeny berendezésnek tűnik, bár komoly a sebzése.

Ez lett meg másodjára. Még nem sokat mentem vele. Majd kiderül, mi lesz vele.

Ezt meg ma sikerült kifejleszteni. Szintén csak kísérleti fázisban van nálam.

Szinte ezt használom a legtöbbet. Elég kevés a légvédelem, viszont nagyon elszemtelenedtek a repülők a játékban.

• Glo
    Fel kéne jönnöd, hogy játszhassunk :D
  • Toby0501
    Ideje már! Egyedül nagyon unalmas Pantherezni.
  • sulouos
    Kurszkon jó, ott nem tudnak messzire célozni az artyval, muszáj nekik lőni, bármennyire is nem akarnak :D
  • Glo
    Nem tudom, én most szereztem meg a Panthert, szerintem mocskos egy dög. Amit eltalálok ott valami szakad. 1400-ról úgy lőttem el az ISU152 csövét, azt se tudta hol vagyok (Bal dombról a jobb domb tetejére Kurskon), másodikra meg is halt. Azzal a járgánnyal operálni lehet, az orosz hentesekhez képest :)
  • flashpointer2
    Jóaz, legalább ha tropa a cső vagy a torony és még gurul a jószág van értelme menni ha van arti :P
  • sulouos
    Még jó hogy ma felhozódott ez az arty dolog.

Az imént volt egy meccsem, ahol a Pantheremmel szemben maradt 2 T-34-85 Jungle térképen. Folyamatosan, felváltva küldték rám az arty csapásokat, valahogy sikerült kikerülnöm őket, közben mindkét tanknak adtam 1-1 pofont (persze attól még mindketten harcképesek maradtak, mert különben Sztálin kivégezteti őket). Én is küldtem rájuk az áldást amikor éppen betöltött, úgyhogy sikerült összemérnem: a 2 T-34-85 4 arty csapást hívott rám, amíg nekem egyszer betöltött. Tényleg kezdeniük kell ezzel valamit, mert ennek így nem sok értelme van.
    Az egyik konkrétan egy sziklás szélű patakban ült, és hívta rám az artyt, ahogy tudta. Lőni meg se próbált, csak amikor a társa kilőtte a torony forgató mechanizmust (másik érdekes tény, ha belövik a Panthert, 3 dolog lehetséges: kilövik az ágyút, respawn; kilövik a tornyot, 2-3 perc javítás; ammo rack)
    Nagyon jó tank ez a Panther, nem is vele van baj, hanem az arty AoE spellel, meg egyes orosz tankok némileg hiányos sebzésmodelljével.

Tegnap esett meg, hogy Kurszkon 1000m-ről 6, azaz HAT találatot vittem be egy sima SU-85-nek, ebből 2 okozott valamilyen kárt, a többi csak "hit". Végül az egyik csapattársam lőtte ki, jópár lövés után.
  • Glo
    Menj azokkal akkor, aztán majd meglátod :)
  • Megamax
    Mindkét félel jáccok és nem talállom erosnek az oroszokat de más anémeteket sem eddig azt mondtma volna tul jók a németek de mostmárt nem most hogy már tudom mit kell loni minek mi az erossége és gyengélye
  • JethroHUN
    Ez a GF egy epic fail... kibaszott erősek a orosz tank.