11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • cpthungarian
    Az a legnagyobb bajom jelenleg, hogy nem tud már lekötni ez a játék, pedig csak februárban kezdtem el. Hiába javítják ki a bugokat, ha nincs semmi end game content, ami le tudná kötni a játékosokat, ha megunták a fejlesztgetést. Kihúzok pár top tier tankot és utána mit csinálok? Megyek pár kört és megunom. Itt nincs CW, ESL, tank company, stb. Harmadszor álltam neki kihúzni ugyanazokat a tankokat, amik már megvoltak nightly-n, de egyszerűen rá sem bírok már nézni a játékra. Mielőtt valaki azt hinné, hogy könnyen feladom, elárulom, hogy WoT accounton kb. 25 T10 tankom volt, 20k+ csatával és nem nagyon használtam free XP-t. :)

Arról nem is beszélek, hogy mennyire frusztráló ugyanazon a 3 pályán játszani egyfolytában (SB-vel nem foglalkozok).

Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb kitalálnak valamit ezekre a dolgokra, mert így sokan el fognak pártolni tőlük, sajnos.