37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Igen.
"From 8:00am GMT 8th of May until 8:00am GMT 12th of May
Destroy 60/15/6 enemy aircraft and win 9 battles
to get the “Victory Banner” decal and Ground Forces CBT access"
-
?
-
Sziasztok! Most lehet hozzáférést szerezni a CBT-hez! Mintha valami ilyesmit hallottam volna. -
Mondjuk nekem a mondandójából lejött a hozzá állás "SB-vel nem foglalkozom" hogy az ilyen "játékosokra" nincs is nagy szükség azok WOT-ozzanak csak tovább :) -
bgabor #7691 Meg a múltkori peccsel beindult Squadron battles, ahol a klánok csatáznak egymással, heti aranyért. Persze amiről te nem tudsz az nyilván nem is létezik.
És persze, az hogy most az elején, a closed bétában még nincs, az tutira azt jelenti hogy soha nem is lesz. Ennyire sötét azért ne legyél.
Kérdezz meg néhány embert, akinek jobban működik az emlékezete, mint nekd, hogy milyen volt kedvenc WoTod closed béta korában. Tudod, amikor egyetlen pálya volt és a loltraki a Maus ellen ment, meg az egész ki se látszott a bugokból. Mintha az ESL meg a többi szar is bő egy évvel a béta lezárulta után kezdődött volna. -
vajakos21 #7690 forum.warthunder.com/index.php?/topic/135194-victory-day-celebrations/
stressz teszt -
vajakos21 #7689 OP ruszkik :-) Itt még csiszolódni kell a teameknek. -
Glo #7688 Nem ér lelőni a poént :P
Mikor megnéztem én se adtam volna sok esélyt magunknak :)) -
Megamax #7687 Hiszen megnyertuk a csatát nem? -
-30 % :D -
Glo #7685 Esélyek?:))
-
Amaymon #7684 "de a repcsis alapján sajnos nem várok túl sokat"
Bár olyan lenne. AF-ben aki ott volt és elmélyedt hosszú időre, az látja, észre veszi mennyi dolgot pakoltak bele a kezdetekhez képest és hányszor szabták újra. Érdekes az, hogy legjobban SB-n jönnek ki az igazi nüanszok, amit csak pár % játszik. Remélem megtudják fogni idővel a GF lényegét is, amire a HC tankisták gerjednek úgy hogy az árkádos tankisták etetik őket :D -
Amaymon #7683 "vess egy pillantást a repcsis részre és áruld el nekem, hogy ott mit csinálsz a kifejlesztett gépekkel?"
SB-n megunhatatlan az AF pedig még csak nem is igazi szimulátor, ahogy a neve mondja. Inkább olyan árkádosított szim. Mindenesetre összehasonlíthatatlan a GF-el. AF-ben sikerült azt megvalósítani, hogy a játék élvezete miatt érdemes játszani csak úgy, freeben vagy eventeken. -
cpthungarian #7682 Azt nem is vonom kétségbe, hogy ez még bővülni fog, de a repcsis alapján sajnos nem várok túl sokat. Még az lesz érdekes, hogy mikorra tervezik az open bétát. Eléggé úgy néz ki, hogy nem akarják már hónapokig húzni a dolgot. -
Glo #7681 T34 OP.. Ez a mai T34_57 adag :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na jó, 2 becsúszott a szériába..
-
.... azért valljuk be, hogy több content van a repcsis részbe mint a GF-be, MERT AZ MÁR NEM CBT.... a CBT az azért CBT, hogy a hibákat a pályákat és a tankokat teszteljük az esetleges hibák kijavításának érdekében... nyilván azért van kevés pálya mert ez még nem végleges.... és azért kell előröl kezdened mindig mert tesztelsz, de ezt már leírtam... nyilván több tank lesz és több content... -
cpthungarian #7679 Örülök, hogy a lényeget megtaláltad a mondandómban.
Csak így tovább... :)
Ha már CBT-re hivatkozol, akkor javaslom, hogy vess egy pillantást a repcsis részre és áruld el nekem, hogy ott mit csinálsz a kifejlesztett gépekkel? Van pár event, normál csaták, aztán ennyi. -
gg -
Bakter, ember.... könyörgöm... léci... CBT VAN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ne csodálkozz már basszus, hogy harmadszorra húzol ki mindent és 3 pályán játszol, te most TESZTELSZ... atya ég -
cpthungarian #7676 Az a legnagyobb bajom jelenleg, hogy nem tud már lekötni ez a játék, pedig csak februárban kezdtem el. Hiába javítják ki a bugokat, ha nincs semmi end game content, ami le tudná kötni a játékosokat, ha megunták a fejlesztgetést. Kihúzok pár top tier tankot és utána mit csinálok? Megyek pár kört és megunom. Itt nincs CW, ESL, tank company, stb. Harmadszor álltam neki kihúzni ugyanazokat a tankokat, amik már megvoltak nightly-n, de egyszerűen rá sem bírok már nézni a játékra. Mielőtt valaki azt hinné, hogy könnyen feladom, elárulom, hogy WoT accounton kb. 25 T10 tankom volt, 20k+ csatával és nem nagyon használtam free XP-t. :)
Arról nem is beszélek, hogy mennyire frusztráló ugyanazon a 3 pályán játszani egyfolytában (SB-vel nem foglalkozok).
Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb kitalálnak valamit ezekre a dolgokra, mert így sokan el fognak pártolni tőlük, sajnos. -
Doma #7675 Itt a cikk -
Doma #7674 -
Nazarov77 #7673 Vagy ami valószínűbb elnézve a repülőket, jönnek a Nyugatnémet M47 pattonok és Keletnémet T-54ek is majd. -
Nazarov77 #7672 Azért várjuk ki a végét, múltkor még olyat mondtak, hogy T-10 is bekerülhet a játékba sőt, mondták akár a T-10M is (wotra fordítva: is-8 top ágyúval).
Ha ezt a ****t berakják akkor nem kizárt hogy újabb proto kerül be a németekhez, hogy "balanceolt" legyen. Mivel a Leopard 1 túl modern és nagyon távol van a jelenlegi 1950es évekbeli határtól ezért az kizárt. -
Csak azt nem értem miért nem? -
Nazarov77 #7670 Szavakkal nem lehet kifejezni:
-
Amaymon #7669 Sok dologban igazat ír, de szerencsére, mint wot fan többször kihangsúlyozva a nehézséggel van problémája. Soooo, az első rostán már kiesett jó pár ember, ami jó. A WT-t ismerve ez WoT szemszögből nézve egyre rosszabb lesz, mert a játék folyamatosan nehezedni (ahogy írja hardkórosodni) fog megfűszerezve azzal, hogy soha nem lesz igazi tűéles balance. Sajnos most az AF egy extrém unbalanced állapotban ért. Remélhető csak, hogy javulni fog. Bár volt már ilyen hullámvölgyben. Na de ettől válik játékká, amíg a WoT egy "candy shop" szó szerint. Manapság nem divat, ha nehezedik egy játék. Mindent előrágva kellene megemészteni? -
bgabor #7668 Nem lesz MAUS, hála az égnek, meg E-100, IS-777, meg a többi szarság sem. -
sulouos #7667 Valamelyik nap Entak is megküzdött vele, állítólag valami antenna, vagy modell hiba. -
Az Schmalturm akart lenni, nem tudom, hogy jött ez így össze..
-
Szakiktól kérdezném, hogy a Schammturmos Párducon ez a bot mi a tököm?! 
SB-ben rendkívül zavaró tud lenni, ha balra forgatom a tornyot, közelebb van és sokat kitakar.
-
TomDantes #7664 Olyan tudtommal nem lesz benne. -
OMFG kell!!! És ez Dev szeró vagy mi, hogy géppuska tűz is van benne...de a több ágyú koncepció omfg...nagyon kemény. MAUSal lesz majd még funny :D. -
twi452 #7662 hátha még nem láttátok :)
t-35 :)
-
Rofl....
Open Béta óta toltam a WoT -ot, de idén ha 5 csatát mentem benne, akkor sokat mondok...
Túl nagyok a terek?? Ez be van szívva? :D Annó teljesen ki voltam napokig akadva, hogy a legnagyobb WoT map 1km x 1km (van 600m x 600m is!).....
Az agyatlan barmok nyugodtan maradhatnak WoT -olni!
-
Megamax #7660 Nah látod ezért nem jáccok sem arcade sem Realistic battleban. Amugy me ne csodálkozz ahogy WOT ban az is a nehéz tankok gyenge pontjaira lonek ugy a GF ben is arra fognak. 0nis ha meglátom a KV-2 ot garantáltan az ágyujára lovok rá mivel szétt lehet loni nem ugy mint a WOT ban éshát nemsokat ér egy tank az ágyuja nélkul -
Ez nevetséges! :D
Persze van némi valóságtartalma,mint ahogy az összes olyan baromságnak az életben amit sokan elhisznek.(a politika a legjobb példa erre)
De! Egy játékról úgy véleményt írni hogy belép,megy pár kört a pzII-vel,teljesen kezdőként úgy hogy még a kezelőfelületet sem ismeri,aztán lehúzza az egész játékot,ami ráadásul még csak zárt béta....
Hogy nehéz...nem baj.:) Hogy az idiotáknak nem lesz élvezetes...nem baj! :)
Engem is zavarnak a játék hibái de még így is sokkal jobban élvezem vele a játékot mint a wottal.Néha belépek oda 1-1 körre de a 3. csatáig már soha nem jutok el mert annyira gyengének tűnik a GF után.
-
vajakos21 #7658 Tegyétek be WOT fórumra....legyen egy jó napjuk -
Hát én nem tudom hogy mi a fasz van de mióta ide tették a játékot a nightlyről,a nehéz tankokkal egyszerűen játszhatatlan lett.Tudom hogy ennek semmi köze a szerverhez de mégis..... :D
A Tigris a kedvencem volt,tegnap írtam hogy most mennyire nem megy vele.
A KV2 szintén elég fun volt,most 12 csatából nem tudtam leduplázni.12 vereség zsinórban úgy hogy szinte a csata elején kilőttek minden alkalommal.Bárhonnét lövik meg azt a szerencsétlent,90% hogy az ágyúnak annyi.
Ott tartok hogy a pzIIIL-M-eken kívül semmivel nem tudok egy normális kört futni.Azzal a nyomorult KV2-vel 10RB vereség után mentem két kört AB-ben hogy leduplázzam,gondoltam talán csak a ruszkik ennyire szarok hogy mindig kikapunk de az arcade egy vicc.Mindkét csatában szinte a kezdőkörben lőtt ki valami pixelvadász.
pffff..... -
A mozgás, úristen miért billeg az a kurva tank XD :D biztos full mereven fog állni -.- :D