11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PiciPanzer
    Jópár nap oroszokkal való játék után(várakozási idő miatt kezdem velük), elmondhatom, hogy néhány kivételtől eltekintve méltó ellenfelei a németeknek.

Amivel eddig toltam:

KV-2: (ez alatt nem játszottam heavyvel) igazi különlegesség, célzást szokni kell, HE-vel oneshot minden ami ellen beteszi.
    KV-85, IS-1: D5-T mindenre elég ezen a szinten, APHE durvát sebez.
    IS-2, IS-2(44): 122es elég brutális, élvezet vele játszani, viszont a hajam kihullik, ha meg kell velük fordulni. Porshe tornyos KT egy lövés szemből toronyra, közelről Henschelt is viszi.

T-50: gyilkos kis vadállat
    T-34-85(D5-T): Lásd fentebb, kiegészitve mozgékonysággal.
    T-34-85, T-44: Sajnos kevés az átütő erő, én nagyon megszenvedtem vele, főleg T-44-el. APCR megszerzése után picit jobb, csak annak meg nincs romboló ereje, váltogatni kell vele a lőszert, kerülni a szemtől szembeni harcot.
    T-54: Várakozási idő miatt sajnos még csak 1et tudtam menni vele.