Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Tegnap idegből mentem a szovjet tankokkal, mert engem is alig alig akart betenni a német oldalon a tigrinccsel. T26al kezdem ugyebár...csak tegnap, nem is sokat nyomva lazán elértem a KV1et és T34 1941et...annyira vígan lehetett írtani főleg T26al...de amin meglepődtem, az a T28....jó...közel kell menni és jó helyen kell lőni az enemyt, de egy lövés akkor :D Fun tank, de messze nem jó.
Ami egy picit elszomorított tegnap, hogy Kurskon végre betett egyszer Tigrissel, és 1600 méterről szedtem ki az ellenséges tankokat, ami jó...de 1200 méterről hogy ütött át engem egy T34 85 az rejtély marad nálam...makkos egy lövés lehetett, mert a Gunnernek kakukk volt és kb. vége is lett a csatámnak...