11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ulvar
    Na nekem ez a nagy bajom még, az adott lövedék átütését látom hogy hány száz méterre mennyit üt át, de maga a lövedék ha átfúródik bent mekkorát robban? Ezekben ha jól tudom a szovjet tankok a jobbak. Pontatlanabbak, de ha átütnek valamit az jó eséllyel robban is, mert van sebzése a lövedéknek, míg németeknél sok esetben átütöm, de komoly sérülést nem tudok tenni benne, hisz olyan elemi erővel megy át mindenen, hogy egyiken be másikon ki. Főleg ez Alsóbb tier PZ3 és PZIVnél vettem észre. PZ3M is még ilyen amíg nincs meg a legjobb lőszer bele....viszont akkor az félelmetes tud lenni. De sok esetben nem tudok eldönteni hogy mit vigyek magammal. Vinnék több félét, olyat ami messziről is átüt, de olyat is ami közelről üt át, de jobban sebez.