11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Bizonyíték? Ma mentünk hármas platoonba T9 medekkel, 15 körön keresztül győztünk. Aztán hiretelen elkezdtünk veszíteni 10 körön át. Nyilván mi felejtettünk el játszani gombnyomásra. De minden WoTos ismeri a "szopóágat", amikor bármit csinálsz, nem tud nyerni a csapatod.
    Nekem (és még sokan másoknak)ez bőven elég bizonyíték a cinkelésre, az nem véletlenszerűség, hogy a győzelmek veszteségek egy jól kirajzolódó szabályos görbén követik egymást.

(War Thunderben pedig hogy hogynem egyik meccs ilyen, másik olyan, két győzelem, egy vereség, megint egy győzelem stb. Tehát olyan amilyennek lennie kéne a véletlennek.)

Főleg annak fényében igaz ez, hogy ugye a WoTban más szempontokból a készítők által is bevallottan befolyásolja a Matchmaker a játékélményedet. Pl: ha háromszor a lista alján vagy, utána top tanknak tesz a rendszer stb. Tehát bevallottan figyeli a rendszer a játékodat, és ha indokoltnak érzi belenyúl.

Ezek után simán el tudom képzelni, hogy a "random" csapattársaidat tudatosan sorsolja be melléd a matchmaker, idiótákat szopóágkor, és jó játékosokat a győzelmi sorozatnál.

De szerintem erre minden értelmes ember rájött már magától néhány ezer(tízezer?) WoT csata után.