11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • stork13
    Igen, itt jobban díjazzák az egyéni teljesítményt. Még. Aztán majd kiderül.
    A cinkelésről esetleg valami bizonyíték? Érzés nem számít. :) Miért ne lehetne lehetséges 10win/10defeat sorozat (szerintem ez odaát már sokszor ki lett tárgyalva)?
    Amiből visszacsippenthetnének, az a túl nagy random faktor (átütés, sebzés), ami az egyéni teljesítményt bármikor felülírhatja. :D

Szerintem az átlagjúzertől egy arcade meccs kevesebb gondolkodást követel, mint egy WoT parti (kb annyit, amennyit leírtam). Amit írtál az az arcade játékosok max 20-30%-ra igaz.
    Röviden. :D

Próbálok objektív maradni, játszom mindkettővel (bár WT-ben már csak HB-n) és én így látom.
    Szvsz a játékosállomány nem lesz jobb, mint a WoT-ban, hiszen ugyanabból a hozott anyagból építkezik mindkettő, ez pedig adott.
    Itt ami az előnye lesz a WT-nek, az a nehézségi szintek megléte (Arcade, HB, FRB). Ez jelentősen szelektálni fogja a játékosokat és okoz majd a játékélményben minőségi előrelépést (HB-n és FRB-n). Ebben simán veri a WoT-ot már most. :P