Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #693 Hát, majd kiszámolják hogy mi éri meg nekik és miért....
Lásd pl az 50K Xps akciót a tankosban, ami ugye ért 1 nap prémet, minden nap meg lehett csinálni és úgy nézett ki hogy ez csak a 15 éves évfordulóra lesz.
Azt mit ad isten, prolongálták vmi furcsa okból :D Kitalálnak majd vmi más keresztmarketinges akciót, aztán megy tovább as zekér.
Rávenni amúgy engem sem lehetett azzal hogy repüljek - no nem azért mert annyira szar, hanem egyszerűen azért mert nem jön be a repülés (ezért nem rontom a levegőt a WT topikban se). De úgy tűnik a tömegek nem így gondolkodnak.
"Most egy csomóan azért játszanak még a WOTtal, mert egyszerűen nincs épkézláb alternatívája."
Ezt nehezen tudom elfogadni... egyszerűen azért mert ha valami annyira szar, akkor egyszerűen nem játszom vele. Nehezen tudom elképzelni hogy a tömegek annyira tankfüggők hogy 1 hét alatt meghalnának ha nem tudnak vmi tankos játékkal játszani.
Nyilván csökkenni fog a játékosbázis ha két azonos stílusú játék lesz a piacon (bár ez sem törvényszerű: mi van ha nekem pl mindkettő tetszik? :) )
Pl: azért mert van COD, haldoklik a Battlefield?