11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Hát, én nem mondom hogy a ww2 online jobb.. inkább MÁS :)

Évekkel ezelőtt kipróbáltam amikor volt vmi free weekend, jó hogy nagy a térkép meg minden, de kb annyi volt a játékélményem, hogy:

A. gyalogosként spanoltam, elindultam arrafelé ahol az akciót jelölték, aztán vki egy bokorból kempelve lelőtt 10 perc séta után. Ezt elismételte még 4x, mir vhogy sikerült kitalálnom hol volt és revansot vettem. kellemmes 1 óás játék volt.

B. szintén gyalogosként spawnoltam, vmi házat kellett elfoglalni/tartani, mindezt úgy hogy ellenséges tankok elől kellett bújkálnom. Választhattam hogy hogyan halok meg, mert ugye bakaként sok opcióm nem volt tankelhárításra.

Nyílván nem méjedtem nagyon el a játékban (ahhoz túl csúnya volt szegény), de kb az volt a benyomásom hogy ez nem az a játék, ahol amikor éppen időm van beugrok és tologatom egy kicsit... szóval nagyobb elkötelezettség kell hozzá, az meg nekem elég a család és a munkahely területén.

Nekem már a WOT klánháború is túl időrabló, gyakorlások, aztán időre ott kell lenni, aztán éjfélig húzódnak a csaták... nem is járok oda se.