11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Én nem vágom őszintén szólva.
    Értem én hogy sok a kiegészítő, de ilyen gyenge gépet 182 ezer pénzért? Az ipon.hu(nem reklám, de én innen szoktam rendelni a cuccokat, és kell valami alap amire hivatkozok), 100 ezerből háromszor ilyen erős gépet raksz össze magadnak.

Néhány javaslat:
    Processzorből ne vegyél 6 mag illetve 3.8 gigaherc alattit, mert csak pénzkidobás. Fent említett weboldalon a hatmagos 3.9 gigaherces AMD FX-6350 33.000 Ft. AMD-t vegyél mert SOKKAL költséghatékonyabb jelen pillanatban mint az intel processzorai. Azért vegyél rá egy másik hűtőt mert a gyári az hangos.

Az ASRock mint márka nagyon felejtős alaplapból, válassz valami értelmeset, mondjuk Chiefteket. Amit linkeltél az 1600 Megaherces DDR3 RAMokat támogat legfejlebb, érdemes olyat nézni ami 2000Mhzet is tud.
    (EZEN az oldalon meg tudod nézni milyen alaplapba milyen típusú processzorokat lehet beletenni pontosan)

Memóriából a leggyorsabb sebességűt vegyed amit az alaplap még támogat, mondjuk egy 2000 Mhzsat. Minimum 8 Gigabájt kell manapság, tavaly elkezdtek megjelenni olyan játékok amiknél már a minimum gépigény is 6 Giga ram, ez jól mutatja a trendeket. Dual Channeles kiszerelésű memóriákat vegyél(párban adják őket). Érdemes valami jó márkájút, mundjuk Kingstont.

Tápon semmiképpen se spóroljál, a kínai 500 wattos egy vicc. Vegyél márkásat mert nagyon fontos részegség, pédlául egy Chifteket, a teljesítmény legyen minimum 600Watt.

A videókártyához nem tudok hozzászólni, ezt a típust nem ismerem.

De hogy jót is mondjak, az SSD megfelelő lesz, a winyó is, bár oda nem tudom minek egy Terrás. Szélessávú, 80-100Megás optikai kábeles netek korát éljük ma már, ha valami kell lerántod az internetről tíz perc alatt, nem kell helyben raktározni. 300-500 Megás winyó bőven elegendő szerintem.