11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    Kipróbáltam, sőt szinte csak azon mentem. Nagyon állat, olyan adrenalinnal mész mintha rendes csatában lennél.
    Ugyan van spot, de csak a mapon jeleníti meg az ellenfelet, ikon felette nincs. Távolságot jól kell becsülni, különben rámegy 2-3-4 lövésed is mire belövöd (kicsit fölé, kicsit alá, majdnem jó, ez meg mellé ment..) :))
    Su 122-ről nem is beszélve, de biztos nézted a célzóját. Itt a lapos röppályájú lőszerekkel lehet könnyebben célozni, több találatot bevinni és megnehezíteni az ellenfél dolgát (pl a T34-57 meg a PzIV F2 vagy Stug 75mm)). Én ezekkel próbáltam csak, alacsonyabb szinten a kiskaliberes sorozat lövőknél biztosan más a helyzet.

Amúgy olyan 3-400m-ekre kell lőni, a merészebbek viszont egy jó helyről 1500-ra is bevállalhatják (kérdéses találattal, az átütés meg ugye..) de minden tank látszik 1800-ról is, hogy ott mozog. Lehet sunnyogni ezerrel oldalra, meg megvannak a frankó helyek, kb azt is tudni melyik az ai tank meg melyik a human.

Viszont az már most látszik, hogy Sb-n kb Rank 2-től kezdve egy squad simán bedarálja az egész csatát, ha a másik oldalon csak magányos harcosok vannak. De ez a repcsis részen is így van.

Ha kijön tuti csak ezen tolom, de szerintem sokan lesznek így ezzel a fórumról :))