11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Nagytudású barátom,válaszolj már nekem egy kérdésre légyszíves,ha már itt a bannolással riogatod a jónépet.
    Hogy a büdös francba fogja bárki is kideríteni hogy kit bannoljon ki CB-ból,azok után hogy egy magyar fórumon egész más névvel és mail címmel szidom itt a játékot,vagy akár milyen más módon megszegem azt a kurva szabályzatot ??
    Az már csak hab a tortán hogy többnyire itt a melóhelyemen van időm fórumozni,itt meg amarikai IP címem van.
    Szóval kit akarsz te kitiltatni,okostojás??
    (de rühellem az ilyen fasszopó kis buzikat mint te,akik a levegőbe beszélnek.Ha fenyegetsz valakit,olyannal fenyegess aminek van valami alapja is,ne csak üres szavakkal.Azt hittem hogy ennél azért egy egész kicsivel több eszed van de úgy látom elég nagyot tévedtem. )
    További kellemes fenyegetőzést hülyegyerek! :)