Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulouos #5440 Jónak tűnik (akár még a pár tanknak engedélyezett respawnnal együtt is), csak a roncsok eltűnését kéne kivenni.
Hasonló kláneseményt csináltunk a WoT-os klánomban (historical mod pack, ami a torony feletti és egy féle sniper nézetet engedélyezett, nincs szórásjelző, nincs jelzés a tankok felett, nincs kontúr a tankoknak), mellé történelmileg többé-kevésbé hiteles tank és modul összeállításokkal, és még a WoT negyedekkora térképein, az idióta spotrendszerrel meg HP sebzéssel megspékelve is eszméletlen játékélmény volt.
Az egyik küldetésben pl. egy csapat Pz III-nak és Pz IV-nek kellett egy falun átkísérnie a megvédendő Tiger prototípust (neki nem volt lőszere) a lesben álló orosz T-34-ektől, KV-1-ektől és Su-76-októl. Én a kis Pz III-asomban minden kis házikót tanknak hittem (a köveket csak azért nem, mert azok szürkék voltak). El se tudom képzelni hogy milyen lesz ez egy ilyen környezetben :D