11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Hát srácok! Én nagy reményeket fűztem ehhez a játékhoz és az elején tetszett is(míg OP volt a T34) de most hogy vannak nagyobb tankok is,a játék élvezeti értéke egy nagy 0.
    Eddig 10 csatát mentem ma éjjel a t34-el.Ebből egyszer lőttem ki 3 tankot.A többi kilencben éppen hogy sebezni tudtam valamit,engem meg mindig az első percben egy lövéssel kiszedtek.A t28-tól a rövid csövű pzIV-ig bármivel.A megszerzett xp csatánként úgy 50-80 között mozgott. A 3 killel a csapat legjobbjaként a duplával kaptam 260XP-t.Így soha nem lesz meg a KV1,nemhogy a KV2.
    Ez így egy vicc. Lehet szép a grafika,élethű a játék de ez ebben a formában teljesen élvezhetetlen.Nem tudom hogy mi az oka ennek a sok one hitnek de ha ez így megy,rövid úton búcsút mondok az egésznek.
    (na ez most sírás volt. :D )