11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Ok, kérdezni mindíg könnyebb. Én kiterítettem a kártyát mire alapoztam hogy egy tankos játék (még ha szar is és szemenköpik a játékosokat) mindenképpen nagyobb tömegeket mozgat meg mint egy repülős.

Te azt mondtad ez nem így van, mutasd meg mire alapozod.

Amúgy még egy dolog: a tankos játéknak kb 1.5 év előnye van a repcsishez képest (WoT open béta: 27 January 2011, WT open béta November 1, 2012), szóval ha ezzel korekciózva hasonlítod össze a számokat, az is mellettem áll.

Még1x: nem WOT vs WTről beszélek, hanem arról hogy egy repcsis játék lehet akármennyivel jobb technológiailag meg játékmenetileg, nem tud akkora tömegeket megmozgatni mint egy tankos. Igy egy repcsis játéknál könnyebb "elvekhez" ragaszkodni... mert nem nagyon lehet kaszálni.