11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Nincs! Hogy miért,azt nem igazán tudom.Talán az lehet az oka hogy ha ügyes vagy,egy egyes vadásszal is simán leszedhetsz több magasabb szintűt is egy csatában.Én egyelőre a kettesekig jutottam minden nemzetnél és egyáltalán nem sürgős a tovább lépés.A másik dolog hogy valamiért a csapat és a vereség sem olyan idegesítő.Itt még egyetlen egyszer sem szidtam senkit ha kikaptunk.(a wotban rendszeresen kaptam csetbant emiatt :D)
    Persze ez a repülősre vonatkozik.A tankos ugye még csak zárt béta,ami igazán arra való hogy az ember próbálgassa a játékot.Ott azért lehet hogy több jelentősége lesz a grindnek.Attól függ majd hogy milyen szinteket rak össze egy csatába.Azt hiszem az ember azért akar nagyobb tankokat a wotban is mert a kicsikkel nem tudja a nagyobbakat sebezni.(sok esetben)