37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #5255 Mondom, nem azzal van a baj, hogy realizmusra csinálják, hanem az a baj hogy úgy csinálják, hogy ezzel csak az egyik oldalnak kedveznek és csak az egyik oldal kap történelmi tierezést. Mert ez a hibrid megoldás megint nem reális. -
TomDantes #5254 Erről az jut eszembe, ez miért baj? Tehát, érted, ez a játék azért más, azért jobb a játékélmény, mert valósághűbb. Nos, a valóságban is ,,OP" vasak voltak a T34-esek, KV-k a korai Panzerekkel szemben. Lehet balance-olni, de akkor meg ugrik a realizmusra való törekvés. Én ezt nem gondolom hibának. -
lammaer #5253 "Viszont szerintem a pénz ezeknek is fontosabb mint a nacionalizmus"
Mivan ha a kettő egy irányba mutat? A másik játéknál is a playerbase nagyrésze olyan, akinek pont fekszik a nacionalizmus.... -
Következtetéseket tényleg nem érdemes levonni de a tapasztalatainkat azért meg lehet osztani. :) -
Én nem érzem hogy az AF-ben az oroszok előnyben lennének.(igaz még csak a top rank 2 gépeim vannak meg minden nemzetnél) -
Gyuszopapa #5250 Ha ne vonjunk le következtéseket akkor honnan veszitek ezt például hogy mert ez nem laggos.Majd ezt akkor mondjátok biztosra ha majd több millió játékos rászabadul a szerverekre és akkor sem lesz laggos. -
A repülős elég jól van balanszolva,remélem hogy a tankos is úgy lesz.Semmi értelme hogy így hagyják.Ha meg csak annyi eszük van hogy a nagy orosz nacionalizmus előbbre való mint a játszhatóság.....akkor nem hiszem hogy komoly konkurenciája lesz bárminek.
Viszont szerintem a pénz ezeknek is fontosabb mint a nacionalizmus,így meg fogják oldani hogy minden nemzet tankjai játszhatóak legyenek. -
vajakos21 #5248 Nem értem miért van meglepödés.AF en is ilyen "balance".Meg hozzá pár "eleontott fm/dm" amit soon javitanak.Itt régen leirtam már,hogy mi várható orosz játék orosz tank...ne reménkedjetek fair game -ben.Max. event lesz,de azt is okosan balancolják. -
Stuko #5247 magyarul gaijin-k is nagy k.csögök... -
lammaer #5246 Jelentgetni is lehet? :) -
Glo #5245 Egyrész jelenleg a Cbt jogoddal játszol, remélem az tiszta. Nda stb. Másrészt a Cbt azért van h lehessen tesztelni a balance-t is. Ne vonjatok már le messzemenő következtetéseket a jelenlegi Cbt rendszerből. -
Nazarov77 #5244 Amúgy jelenleg megy a felháborodás ezerrel a zárt fórumon, de jogosan. A fejlesztők meg rá se bagóznak a tesztelők véleményeire.
Gajinék balance terén meghülyültek, KV-2t is pl lehozták rank 3ból 2be, nagyon fun rövid 75mmes panzer IVel kv1,2 ellen játszani, nem is csoda hogy senki se játszik németekke, 2/3 tank a játékban orosz.
A jól ismert műsor megy, oroszoknak kedveznek történelemhűség címszóval, németeket szopatják balance címszóval. Pl: T-34 tönkre vágja totálisan rank 1et, fejlesztők tesznek rá. Ferdinand kilőhetetlen szinte szemből, már másnapra szétnerfelték és simán one shottolják azóta.
Orosz fanboyok persze jönnek a marhaságaikkal hogy jajj nem op a T-34 top lőszerrel meg taktikával és gyenge pont lövéssel ki lehet lőni, na de az hol balance hogy az egyik félnek csak úgy van esélye és még úgyse sok hogy ki kell húznia a top lőszert és még azzal is jó párat bele kell lőni, hogy esetleg kifeküdjön míg a másik full alap tankjával könyökölés közben one shottol.
Nem lenne semmi baj a történelmi rankinggal de akkor ne csak egy félnek kedvezzenek hanem hozzák le rank 3ból 2be a Tigrist, ne 1944es IS ellen menjen, és a panther At meg a ferdinandot is vigyék le rank 3ba mert azok se 1944-45ösek. De ez úgyse fog megtörténni.
Lehet itt is mondogatni azt hogy há de zárt béta mint a hivatalos fórumon, de az a baj érdembeli javulást nem láttam az elmúlt 1 hónapban balance terén csak romlást. Ezen sürgősen változtatniuk kell, mert WoTba pár kivétellel (T18,hetzer,KV-1,KV-1s,Hellcat ezek a kirugaszkodóan OP tankok szerintem) rendben van a balance. -
Idézek magamtól: :) :
"Ott azért lehet hogy több jelentősége lesz a grindnek"
nem hasonlítottam össze,csak leírtam a repcsis tapasztalatom.Tankosben nyilván nagyobb jelentősége lesz a grindelésnak.Egyelőre a zárt bétában ugye nincs mert alig lehet fejleszteni.(bár a héten jöttek új tankok de sajnos most nem tudok játszani a kib. délutános hét miatt :()
Tegnap éjjel azért fent maradtam egy órát és toltam pár csatát a t34-el de sajnos nem futottam össze KV1-2-vel,pedig érdekelt volna.Jövő héten kihúzom a KV2-t,kíváncsi vagyok hogy itt milyen a trollgun. -
T10-ben már rég óta nem játszottam én sem.Az a vicc hogy mindenki t10-eket akar,aztán meg nem lehet velük játszani mert élvezhetetlen.valami nagyon el van ott cseszve. -
Nazarov77 #5241 Nekem is ez a kedvenc tierem, 8 a legkibalanceoltabb, nem véletlenül általában ezen a tieren vannak a versenyek.
T10be nagyon megy a kempelés mert mindenki fél a nagy repair költségtől(gondolom). -
Stuko #5240 Ráadásul a repülőst összehasonlítani a tankossal...Hát ne b.sszál már ki velem!!! Ott gyakorlatilag nincs páncél, elég ólmot belenyomsz és pá.
A tankok egy kicsit másabbak.
Majd amikor a kis t34-l csak karistolod a tigris, stb páncélját, majd akkor te is akarsz egy olyan "sebezhetetlent"...
Persze kis tier-ba fun lesz, de befog tenni nagyok közé is, és ott -ellentétben a AF-fel- már nem lesz sikerélményed... -
lammaer #5239 Készülj a SIEMA hullámra odaát is :D -
lammaer #5238 "Azt hiszem az ember azért akar nagyobb tankokat a wotban is mert a kicsikkel nem tudja a nagyobbakat sebezni.(sok esetben) "
Közben pedig folyamatosan az MM ellen sír, hogy legyen inkább csak +-1 Tier, észre nem véve hogy ezzel pont a grindet teszi szükségtelenné (hiszen a nagyobb tankkal nem lesz erősebb).
T10 számomra nem is létezik a WOTban, T8 környékén áltam meg, sztem T6-T8 a legjobb rész. -
Stuko #5237 60 millió reg, van sok hülye aki több acc-t húz, 1-2 csatás acc-król nem is beszélve. Tényleges játélosok száma szerintem kb 3 millió körül lehet.
A 3 millió játékos bő fele kétharmada elég gyenge képességű...
Isten óvja a Wt-t ezen millióktól...szerintem.
A wot-nak sok hibája van, de a játékosállomány minősége ami leginkább elveszi a kedvét az embernek a játéktól. Nem lenne jó, ha itt is ez történne.
-
:)
állítólag 60 millióan játszanak a wottal.A fele(bár szerintem szinte szinte mindenki)biztosan kipróbálja a GF-et.Ha csak azt nézzük hogy nem laggol,és emiatt a játékosok 10%-a hagyja ott a wotot,akkor az hat millió.:)(magáról a játékról akkor még nem is beszéltünk.Nagyon különbözőek de gondolom nem leszek egyedül a tankos játékokat szeretők közül akinek a gf jobban tetszik.)
Szóval a több millióval még óvatosan is fogalmaztam. :) -
Aztán eljut (WoT-ban) T10 -ig, és szitkozódva veszi észre, hogy még mindig csak 20-25% eséllyel lesz csak átütő találata, amelyből nagy szerencsével sebzés is lesz, és nem csak 0dmg + a lánc sem esik le.
-
Stuko #5234 Persze...persze... -
Lezs az több millió is. :) -
Nincs! Hogy miért,azt nem igazán tudom.Talán az lehet az oka hogy ha ügyes vagy,egy egyes vadásszal is simán leszedhetsz több magasabb szintűt is egy csatában.Én egyelőre a kettesekig jutottam minden nemzetnél és egyáltalán nem sürgős a tovább lépés.A másik dolog hogy valamiért a csapat és a vereség sem olyan idegesítő.Itt még egyetlen egyszer sem szidtam senkit ha kikaptunk.(a wotban rendszeresen kaptam csetbant emiatt :D)
Persze ez a repülősre vonatkozik.A tankos ugye még csak zárt béta,ami igazán arra való hogy az ember próbálgassa a játékot.Ott azért lehet hogy több jelentősége lesz a grindnek.Attól függ majd hogy milyen szinteket rak össze egy csatába.Azt hiszem az ember azért akar nagyobb tankokat a wotban is mert a kicsikkel nem tudja a nagyobbakat sebezni.(sok esetben) -
bgabor #5231 Nincs. War Thunderban az emberek a játékélményért játszanak, és a gépek fejlesztése egyáltalán nem idegőrlő grindelés mint a World of Tanksban.
Figyelve a két játék fejlődésének tendenciáit, ha tavasszal kijön a Ground Forces rész a War Thunderhez, akkor a WoT borítékolhatóan elveszít többtíz(száz?)ezer játékost. -
GF -ben nem tudom, de repülősben én pl. egy időre leragadtam a németeknél T1 -ben, az amcsiknál meg T2 -ben. :) -
Angelus1991ster #5229 Kedves Gottfried! War Thunder-nél megvan ez a mindenáro tier10-ig vgay hasonló szintig eljutás? Mert ez a laggaming szégyene. Egy hülye dogmájukhoz ragaszkodva cseszik el a tartalmat. -
BaleniX #5228 Videók alapján a ZiS-30 kötelező darab lesz, nagyon jónak tűnik. Főleg amikor lő... majdnem felborul :D -
Van akinek semmi nem jó.Szar lehet neki az élet :D -
bgabor #5226 Buzik mert nincs még benne tankos tutorial amikor a GF sincs még kiadható állapotban? Elárulom neked, a tutorialok elkészítése a lista legvégén van a játék készítése során.
Jelen állás szerint nem is lesz FRB játékmód a tankoknál, csak RB. -
Nekem még egyszer sem laggolt.Fullon van minden és így is simán fut.
Ezzel szemben a wot az utolsó pecs óta teljesen játszhatatlan.Laggol,kidobál,fagy.
A saját accomat tiltattam hogy ne is lássam azt a vacakot de ma egy körre beléptem a fiaméval.Olyan lagok voltak hogy 20-30 métereket ugrált a tankom míg ki nem lőtték.Egy vicc az egész. -
Angelus1991ster #5224 Ez is laggol, mint a laggaming nevű vicc? -
Droughert #5223 Mentem egy kört PzkPf II-vel, full stock volt szegény, de kill meglett. T34-et oldalról sem sebzi rendesen, de a wotos trükkök itt is működnek azért. Fedezékből oldalazva kitolatva szépen nyelte a track a t34 lövéseit is, ezzel a körrel majdnem fullos is lett a tank. T34 nagyon imbe ezen a szinten, de hát valamivel kedveskedni kell azoknak is akik megvették prémtank formájában :)
[IMG][/IMG]
-
sulouos #5222 Szerintem egy legénységi tag nem tud teljesen harcképtelenné válni (még?), pl. ha a töltőt kilövik, attól még betölti a tank a löveget, csak sokkal lassabban. A vezetővel is hasonló lehet a helyzet, ha kilövik, akkor nem lesz mozgásképtelen a tank, csak nagyon lassan reagál és nagyon lassan is mozog. Legalábbis nekem ez jön le a videókból amiket eddig láttam. -
SovereignXY #5221 Tudom hogy működik a heat de ha átüti a páncélt és hitelem akkor miért nem döglik meg benn vki? Mert pl ha 3szor átlövöm a driver hatchet az elején és a 5-6000 fokos rézpalza a driver pofájába csapódik hát kérem nincs az a vodka mennyiség ami enyhíti a fájdalmát hogy tovább tudja végezni a dolgát... -
SovereignXY #5220 az megvan rég. csak Rb-t megyek tankokkal. Nem tudom ezt akartam kirpóbállni. Mert múltkor még azt mondta hogy eza játékmód nem elérhető most engedteba tutoriált. -
sulouos #5219 Ő AP-val lő téged, ami bemegy a páncélodon, és odabent robban. Te meg HEAT-tal lövöd, aminek a töltete kint robban, és a gránát kinetikus és a töltet kémiai energiájával "befecskendez" egy nagyon forró rézcsóvát a tankba, ami főleg a legénységben tesz kárt. Szerintem neki nagyobb esélye van elsőre kilőni a tankodat, mint neked az övét. -
Droughert #5218 De a tankosban van FRB? RB van az biztos, ahhoz meg elég az RB tutorial ahol felszállsz+le és kész is. -
SovereignXY #5217 Megnézem bár én azokat is nyomkodtam és tuti vagyok bene hogy Qre lamerát váltott külső nézet amin meg is lepődtem mert FRB ott iylen nem kéen hogy legyen -
sulouos #5216 A repülősnél a rudder alapból a Q és az E betű.