Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Brenor #5155 Én főleg AB-n játszom (tereptárgyaktól/felhőktől 15-25 között ingadozó FPS-el nem akarom lehúzni RB-n a csapatot) úgyhogy jelölésre nem kell nekem a puska mert ott a célkereszt. Tapasztalatom meg van már annyi hogy RB-n nem is érzem a hiányát ha néha bemegyek.
500m felett szoktam használni a géppuskát hogy ne pocsékoljam az ágyút feleslegesen mert az amcsi gépeken nincs akkora mennyiség belőle, hogy csak úgy elszórjam és vagy talál vagy nem. 500m alatt meg ami a csövön kifér. :D
Nagy kedvencem az F4U-1c amin csak cnn van de nagyobb mennyiségben. Azzal "lopakodó üzemmód" amíg kb 400 méterre érek. AB-n az esetek nagy többségében már csak arra eszmél a gyerek hogy valaki van mögötte és már szét is esett, de RB-n se ritka :D