Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szerintem sokkal egyszerűbb a válasz
-először is kevesebb az ismeretlen játékmechanikai tényezőtényező
Pl: nem frusztrál a felvillanó eltűnő enemi, ami egy öngerjesztő folyamat, mert bár tudod miért van így technikailag megszokni nem igazán lehet.
(ott az enemi ,becélzom és eltűnt áhh kiment a spotból, ott egy másik ráfordulok ééés ne most meg előjött amaz mindegy most már erre lövünk mellé eltűnt nem baj előjött a másik ráfordulok ó hogy az a megint eltűnt, de nem baj egy malacot eleresztek oda ne bammeg erre amaz kiáll a prérire az oldalával és most meg töltök ... lehetne folytatni a végtelenségig, de a lényeg, hogy még eszre se vettek, még nem sérültél, de már a pumpa elindult, mert egy tőlem kívül álló ok miatt sikertelennek érzed magad
-másodszor ami szerintem a fontosabb, ha kilőnek visszamehetsz a csatába egy másik géppel és akár revánsot vehetsz a lényeg, hogy a meccs végén elégedettebb vagy, mert bár a csata elején lekaszáltak, de utána a másik géppel milyen jó voltam és hasonlók