Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Érdekes dolog ez de az air force nekem is fun.Aki ismer,az tudja miért "érdekes" ez. :D
A wotban mindkét karakterem tiltva van TK miatt mert az utóbbi időben már olyan szinten idegesítettek az idioták hogy nem egyszer szedtem ki őket a saját csapatból.A csetban mindennapos volt a sok anyázás miatt.
Itt a WT-ben még egyetlen egyszer sem szidtam senkit,egyszerűen úgy is élvezetes a játék ha kikapunk.Hogy ezt mivel érték el,hogy miben más ez a játék mint a wot,azt nem tudom,egyszerűen csak más.Hogy a GF milyen lesz majd élesben,azt persze még nem tudom.Csak remélem hogy szórakoztató.Végül is azért játszik az ember hogy kikapcsolódjon,nem azért hogy még stresszesebb legyen.
Csak be kell nézni a wot fórumára hogy az jelenleg hol tart.A fele post a játék szidásából áll.