11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Játszom a repülőssel is.Bár nem vagyok egy ász de azért élvezhető.A WOWP-vel is mentem úgy 1000 csatát a wotos ingyen prémért,így van összehasonlítási alapom.A WT fényévekkel jobb mint a wowp.Ha a tankos is hozza ezt a színvonalat,akkor nem lesz gond.
    Egyébként érdemes repülőkkel tolni mert ugyanazokra a legénységi slotokra lehet majd a tankokat tenni.Tehát ha nem költöd el a repülőkre az összes pontot a legénység fejlesztésére,akkor amint megjönnek a tankok a nyílt bétában,már képezheted is a fasza legényeket a pontokból.Max rank2 gépekkel megyek,annyit fejlesztettem a legénységen hogy használhatóak legyenek.(150 pont)A többit már gyűjtöm a tankosra.Ha játszol,az orosz és német gépekkel told mert azok lesznek először a tankosban.Emellett gyűlik a kredit és a free xp is rendesen,amit majd szintén a tankokra szánok.