Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Persze,lesznek hibák.Most mégy hat az újdonság varázsa.:) Minden esetre nekem nagyon tetszik ez a sokkal realisztikusabb feeling.Az első benyomásom a pályákról az volt hogy otthon sétálok a zalaparton.Olyan élethű a növényzet a WOT-hoz képest.Azért gondolom hogy nagyon fogom szeretni mert még így is tetszik hogy full kezdő vagyok,egy csomó dolgot még nem ismerek,és tele van még hibákkal.
Hát ja,ezek is oroszok.Nem is értem mit keres rank 1-ben a T34,majdnem egy szinten egy T26-al.Persze ez csak zárt béta,biztosan ki fogják balanszolni.
Nem töltelék a többi sem,csak óvatosabban kell velük játszani.Volt amikor pzII kicsinált egyedül.Pont úgy láncolt hogy meg voltam billenve és nem tudtam rálőni,csak ellőni felette.Folyamatosan láncolva tartott és lassan kinyírt.
Spawnkill nem könnyű mert általában a pálya közepén van a 3 bázis amit el kell foglalni,a két szélén pedig a spawnpontok.Mivel mindenki a közép felé indul meg,nem egyszerű ott úgy átmenni hogy ne vegyenek észre és ne menjemek többen rád.
Persze itt még csak pár tank és pár pálya van és csak tanulgatom a játékot.Tapasztaltabban majd a megfelelő tankokkal lehet hogy könnyebb lesz a belépőket leszedegetni.Egyelőre nem látom ezt komoly gondnak.