11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    OP az AB-ben is. :)

Ma végre volt időm és aranysast nem kímélve kifejlesztettem a T34-et.Az első csatában 7 kill jött össze,a másodikban csak 4.Mindez az alap lőszerrel,ami ugye nem túl izmos.Sajnos a top lőszer csak most lett meg és csak egy csatát mentem vele mielőtt bezártak.5 kill lett a vége.Szóval ez a T34 über brutál OP rank 1-ben.
    Taktikázni sem kellett,csak megindultam az ellen respawn pontja felé,aki szembe jött azt kilőttem.Ennyi.Ilyen durván OP járművel a wotban nem találkoztam a 30K csata alatt.Ennyit a T34-ről.(gondolom majd balanszolják mire nyílt béta lesz.)

A játék egyébként qrva jó!!Azt kell mondanom hogy megérte azt az 50 Eurot amibe a csomag került.A wotos idegeskedés után itt egy felüdülés a játék,még a kis tankokkal is.A kis BT vezetése egy külön játék,még ellenfelek nélkül is. :)
    bye bye WOT!!
    Hogy ez milyen lesz majd ha kész lesz......pffff....abba bele sem merek gondolni.