37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Susarc #5135 azzal szar célra tartani rendesen -
cpthungarian #5134 Akármelyik tankkal ki tudod lőni a T-34-et, igaz kicsit célozni kell.
Ma hármat szedtem ki PzII C-vel szemből, pedig annak ritka ótvar fegyverzete van (20mm gépágyú).
Valóban OP "kicsit" a T-34, de ezt csak úgy lehetne orvosolni, hogy felrakják tier 2-be. Szerencsére itt nem találnak ki mesebeli átütéseket, páncélzatot, ezért ez a balanszolási opció kiesik.
Mellesleg furcsa, hogy a StuG senkinek sem böki a csőrét, pedig van olyan OP, mint a T-34 azon a szinten. :) -
Stuko #5133 30k csata után ebbe is meglátod majd a hibákat...
OP orosz tank, ez vhonnan ismerős...:-)
A többi rank1 akkor csak töltelék? Spawnkill könnyen megy? Fizika milyen? -
Susarc #5132 T34-nek kb semmi értelme...mindent kivisz..... -
OP az AB-ben is. :)
Ma végre volt időm és aranysast nem kímélve kifejlesztettem a T34-et.Az első csatában 7 kill jött össze,a másodikban csak 4.Mindez az alap lőszerrel,ami ugye nem túl izmos.Sajnos a top lőszer csak most lett meg és csak egy csatát mentem vele mielőtt bezártak.5 kill lett a vége.Szóval ez a T34 über brutál OP rank 1-ben.
Taktikázni sem kellett,csak megindultam az ellen respawn pontja felé,aki szembe jött azt kilőttem.Ennyi.Ilyen durván OP járművel a wotban nem találkoztam a 30K csata alatt.Ennyit a T34-ről.(gondolom majd balanszolják mire nyílt béta lesz.)
A játék egyébként qrva jó!!Azt kell mondanom hogy megérte azt az 50 Eurot amibe a csomag került.A wotos idegeskedés után itt egy felüdülés a játék,még a kis tankokkal is.A kis BT vezetése egy külön játék,még ellenfelek nélkül is. :)
bye bye WOT!!
Hogy ez milyen lesz majd ha kész lesz......pffff....abba bele sem merek gondolni. -
Orpheuslow #5130 Ilyet egy pz 3-as mondjuk lehet nem csinál meg:) -
Kavics ?
Milyen kavics? :)
http://youtu.be/WNmLFTSq-TE?t=39s
-
Thoryne #5128 Nem azt mondtam, hogy jól mozognak, hanem hogy jobban ;D Bár ilyennel nem találkoztam, hogy kavics megdob, szimplán cask felakadok rá.
T-28, T-34 nekem nagyon nehezen driftelt, a németek folyamatosan.
StuG nagyon jó... LENNE, ha nem lennének a T34-ek :D Tegnap amit mondtam (hogy nem OP-k) az AB volt. Most RB-ben brutálisan OP. Feljebb kéne emelni a battle ratingét minimum egy féllel. -
Orpheuslow #5127 hát nemtudom,elég sok a gravitációt meghazudtuló borulás akár a legkisebb szar kavicsokról is ha 30km/h val átmegyek egy kavicson,nem dob megy egy 20 tonnás tankot,persze vannak helyzetek ahol megértem a borulásom,olyat is csinálok :) de azért a fizika még nem az igazi,a drifteléseket sem igazán értem,persze lehet hogy ez valójában így van egy panzer 3assal de nekem mégsem tűnik élethűnek,mondjuk ma amúgy sem ment jól a játék,jó ha két tankot kilőttem 7 csatában,a panzer 3e-t sem érzem igazán,most rámegyek a sugra hátha azzal lesz sikerélmény,mert ma valahogy nem tetszett a játék :) (én voltam a béna leginkább) -
Thoryne #5126 És mint elküldtem, rájöttem, hogy van egy narancssárga paca az alap rátehető matricák között... szóval nem custom skin, bocs ;D -
Thoryne #5125 Találtam egy custom skin T-34-et... Ezek szerint mások is látják a saját tervezésű festést =) (vagyis remélem, hogy ez saját kreálmány és nem alap... :D)
Ja, amúgy fasza az RB =) Sokkal jobban mozognak a tankok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Brenor #5124 Úgy látom ismét sikerült választékosan használnom a szavakat :D -
Brenor #5123 Még csak az hiányzott volna. A meló miatt lecsúsztam volna az első 1,5 óráról. Még csak az hiányzik :D -
Thoryne #5122 EVE Online, WoT... wotos SG fórum, stb =) -
Orpheuslow #5121 jah ok én vagyok a fasz valamiért 12:00-át gondoltam:) -
Glo #5120 13:00 GMT ami nálunk 14:00-t jelent. -
Orpheuslow #5119 Nem délben kellett volna kezdődnie a teszt időszaknak?:) -
Pont oda tettem. :) Az a repülősben is jó lesz AB-ben,RB-ben meg úgyis joy kell.
-
SovereignXY #5117 HM? Találkoztunk már? :)
Repülés meg HB nem nem. Nekem. Nem nekem való. -
Glo #5116 Csak el ne tévedj :)
Amúgy a WASD mellett van még pár gomb amire teheted.. E, Q, R, F.. -
Brenor #5115 Gondoltam rá énis, de ha jól emlékszem ez basic beállítás így a repülőknél is ugyanaz a gomb lesz, ott viszont már a cannon-nak ki van osztva. Kéne vennem egy kicsit gamerebb egeret amin több gomb van, mert ezzen nincs elég hely :D Ha erre még megjön a patch hogy minden kalibert lehet külön is kezelni akkor végképp karcsú lesz :D -
Glo #5114 Rakd a jobb-klikkre. Nekem pl azon nincs semmi. -
Bezony!! A kollégának pont egy olyan zoom kellene. :) Mivel egyik kezem az egéren,a másik meg a az AWSD gombokon,a csata hevében bizony nem a legfaszább megoldás hogy a gombokat kell keresgélni.Elég egy mellényomás és vége is a bulinak.
Repülősben ez nem gond mert ott megy a gép,nem kell folyamatosan az AWSD gombokkal irányítani,van idő a többi gombbal kezelni más funkciókat de itt mikor kinézek egy kő mögül lőni és egyből kellene is visszatolatni a lövés után,bizony értékes időt lehet veszíteni azzal hogy nem lehet a görgővel úgy zoomolni ahogy a wotban. -
Thoryne #5112 Ha már itt tartunk... a repülős is RB only. :D Rosszul vagyok AB-től
(hogy én veled minden játékban és fórumon összefutok... :D) -
Brenor #5111 Jah akkor tényleg félreértettem :D Jó ez így. Engem speciel zavarna ha csak rá akarok közelíteni erre átugrana magától távcsőre. Viszont valahova át kéne tennem v-ről mert ez így nem kényelmes nekem :/ -
Glo #5110 Nem, a baj az, hogy van egy sima zoom mikor még látod a tankodat is, meg van egy olyan, amit a V gombra lehet elővarázsolni, van rajta szálkereszt meg minden, és ezen belül is lehet zoomolni. A kolléga azt szeretné h ilyen WoT-os legyen, hogy a külső zoomból továbbgörgetve automatán szálkeresztes zoom legyen, azaz gombnyomás nélkül váltson. -
SovereignXY #5109 ARCADE... ennyi. RB-ben már nem jampizna így! :D Tankos rész meg kötelezően RB sztem! :D -
Brenor #5108 Na most lehet hogy le leszek szólva hogy nem erre gondoltatok, de azért megpróbálkozom vele.
Ha jól sejtem az a bajotok hogy csak kétállású az a zoom és nem lehet fokozatosan közelíteni. A repülős beállításoknál alapból úgy van, hogy görgővel állítod a motort, de én azt mindig átteszem zoom-ra így görgővel nagyon szépen lehet közelíteni fokozatosan a W/S meg amúgyis ott van motorvezérlésre. Tanknál még nem néztem de gondolom ott is van ilyesmi lehetőség.
Ha meg nem erre gondoltatok akkor legalább addig is telt a műszakom amíg ezt leírtam :D -
nincs, csak ilyen, mint a repülősben is ugye... kicsit fura igen, de engem már nem zavar :D meg lehet szokni -
Thoryne #5106 ;D Egy kis csemege akkor :D Bár ahogy ő is elmondja, "many changes may and probably WILL happen".
-
A Stuka-t bombázó üzemben sokan rosszul használják.
A hanyatt vágom zuhanok az igazi.
-
Igaz még csak egy órát sikerült játszanom de van egy dolog ami nagyon zavar.A célzásnál egyszer lehet közelíteni az egérrel aztán a V-vel lehet belső nézetből(vagy mesterlövész módban vagy mi) célozni és ott is közelíteni egy lépésben az egérrel.Ez így elég zavaró hogy nem lehet folyamatosan zoomolni.
A kérdésem az lenne hogy nincs e egy folyamatos zoom?(remélem hogy csak én nem találtam meg) -
jelen pillanatban, német oldalról stukát láttam meg heinkelt, de nem vészes, mert a vadászok a bombázókra free killt akarnak, meg nem is egyszerű észrevenni a bombázóknak az ellenséges tankot, hát még lebombázni... van aki nagyon alacsonyra megy, viszont azt meg akár még egy tank is lelövi.. szóval egyelőre szerintem nagyon jól össze van hangolva minden :) -
sulouos #5102 Akik bent vannak: a komolyabb bombázók hogy szuperálnak most a tankok ellen? -
cpthungarian #5101 Itt megtalálod:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/109548-updated-server-schedule-for-cbt-nightly-server/ -
Susarc #5100 mikor megy a szerver? reggel tudtam 13 percet játszani azt csókolom:P -
cpthungarian #5099 Én beállítottam volna arra, de valamiért a cruise gombok akkor sem működtek. :/
Mondjuk volt ennél nagyobb problémám is. :) -
Wotosra állítod mi? :D hehehehe :D -
vagy az oroszok.. akik a túloldalon vannak :D ott is van kis időeltolódás... -
Susarc #5096 igen van alapban jópár gomb,de szeretném a saját szájízem szerint oda tenni őket ami nekem frankó:P :)
köszi magyarkapitány:)