Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sulouos #505 Én WoT-oztam 2,5 évig, és (az irrealisztikusságán túl) azért rossz a játék, mert nem lehet benne igazán kihasználni a tankok előnyeit. Lehet benne messziről lőni (max 600m, ami a valóságban szinte már közelharcnak számított), de nincs meg az igazi különbség a német és az orosz ágyú minősége, vagy az optika minősége között például.
Valahogy olyan az egész, mint a WT (A) és a WoWp viszonya: a WoWp-ben is lehet emelkedni, meg rázuhanni valakire, csak nem sok értelme van, mert egy gép lelövéséhez 5-10s-ig a célkeresztben kell tartanod az ellenséget, ami egy nagy sebességű rácsapásnál nem lehetséges. (Az irányítás hibáit figyelembe véve meg főleg nem az...) Tehát ami az egyik játékban (meg a valóságban is) egy használható, működő technika, a másikban nem kivitelezhető, ha le akarsz lőni valakit, mehetsz fordulózni.
Igen, a WoT-ban a nagy népszerűsége miatt (is) sok a féleszű, amikor a 15 fős csapatból 8 nem ér el sebzést, az egy kicsit fura. Én se vagyok még a jó játékos skatulyában sem (az utolsó 1000 csatából a WN6-om kb. 1100-1200), de ilyen nulla eredményt nagyon, nagyon ritkán tudok felmutatni...
Valahol olvastam, hogy a WoT játékosai között az átlag nyerési arány 46%. Akkor hol a többi?