11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Ok,fellépek ide kedden és megdumáljuk.

Volt régen egy játék,sajnos nem sokan ismerték.Még PS1-re jött ki,PanzerFront néven.
    Nekem az jut eszembe a GF-ről.Persze a grafikát össze sem lehet hasonlítani de még mindig emlékszem rá ahogy berezgett az gamepad a kezemben mikor kilőttek.Ott is nagyon óvatosan kellett játszani mert vagy pattantak rólam vagy kilőttek egy hittel.A célzás belső nézetből volt,minden nemzet tankjának más célzó berendezéssel.(gondolom a valósághoz akartak egy kicsit hasonlítani)Nem célkereszt volt hanem skálák,amik alapján meg kellett becsülni a löveg emelését.Az irányítás is nagyon jól sikerült,a gamepad első négy gombjával,mindkét lánctalp külön mozgott előre és hátra.Jobb előre,bal hátra és meg is volt a gyors fordulás.Elég sok típust lehetett játszani a 2. VH-ból. Az átütések is elég korrektek voltak.Egy pzIII pl csak oldalról tudott kilőni egy T34-et.A T34 a Tigert pedig csak közelről,oldalról vagy hátulról.A Tiger 2km-ről kiszedte a t34-et ha eltalálta.
    Rengeteget játszottam vele.A mai napig az egyik legjobb tankos játéknak tartom.Ami érdekes hogy az is Orosz játék volt.És most itt a WTGF realistic battle,ami a videok alapján erre emlékeztet.:) Szóval nagyon el kell szúrniuk hogy nekem csalódást okozzon.