Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
nem tudom ilyen külömbséget vársz még! szerintem már így is bőven jó! Valóban másképp mozog a tank, a spottolás pedig sokkal nehezebb, a pontos célkereszt X-et ugye ahogy kivették, azóta az igazi árkádosok alig találják el a tankokat 600 méteren túl, ha egyáltalán észreveszik az embert :D és sokkal komolyabban meggondolja az okosabb illető hogy mennyire támadjon, mert itt egy jó lövés és annyi!
De pl volt egy nagyon jó számomra izgalmas 1 v 1 meccsem..
Én párduc G-vel voltam elfoglaltam egy bázist, szikla és b17-es roncs takarásában... majd látok egy gyanús sziklát messze mintha tank lenne :D
kimentem hogy sniper modban rá tudjak zoommolni és meglesni, hát egy IS2-es volt... (persze nem volt spotolva tehát nem volt pirossal a tank felett a neve..) gyorsan meglövöm az űber AP-vel (panzer granate 40/42) , és nem sebezte... (még mindig nem vett észre... váltottam panzergranate 39-re ennek kisebb az átütése viszont nagyobb eséllyel ad kritikus találatot is) ő közben észrevett és húzódott vissza a szikla mögé... meglőttem az oldalát... volt találat adott rá XP-t meg minden.. aztán ő is meglőtt, de nem történt semmi :) kicsit szögbe állva toltam ki az elejét ugye... aztán megint kibújtam ismét sikeres találat + kritikus is, majd húznám vissza eltalálta a csövem, annyi lett a toronynak meg a csőnek :S szikla mögé beálltam teljes védelembe, és elindítottam a megjavítást! 1 perc 10 másodpercet írt :D
na mondom ennek addigra leesik valami és idejön :D el is indult, olyan 20 másodperc múlva... mire idért még volt 8 másodpercem, szóval elkezdtem vele játszani a szikla körül, körbe körbe :D
viszont rám tudott lőni de nem volt semmi vészes piros lett a torony de még működött :D aztán eltaláltam a motorját (nem gyulladt ki) lassabb lett, és így jobban utolértem, (még mindig a körbe körbe téma volt :D )
a torony alatt lőttem meg a testet oldalról és felrobbant :D minden nyílás kiaszakadt a tankon ott hatalmas lángcsóvák majd felszállt a torony vagy 5 méter magasra :D nagyon megkönnyebbültem, mert egy IS2-es azért már egy max két lövéssel kiszed egy párducot közelről, megvédett a tankom :)
egy tankjuk maradt (nem tudtam mi, mert ugye nem írja, akkor sem ha már valaki látta)
nekünk rajtam kívül még volt egy Tigris II-es ünk.. vesztésre álltunk mert nekünk egy bázisunk volt nekik kettő volt befoglalva... na lementem hogy befoglalom a középső bázist, írtam a tigrisnek hogy menjen foglalni (de nem igazán tette) aztán ahogy mentem lefelé a dombról találkoztam vele, hát kb fele annyira távolságra "kempelt" a bázistól ahonnan én elindultam... de ő akkor is ott maradt jött ment, mintha várta volna hogy elé kerüljön valami :D
befoglaltam a bázist :D már is az ő csíkjuk kezdett el fogyni, viszont a hegyen lévő bázisunkat meg visszafoglalta azaz egy tankjuk.. épphogy ráláttam oda, egy su100-as volt kettőt rá is tudtam lőni sikeresen eltaláltam de csak XP-t adott meg kritikust, utána elbújt :S aztán csak fogyott a csíkunk, annyi idő nem volt már hogy vissza felmenjek és megeressem vagy befoglaljam a fenti bázist, így elmentem a tőle legtávolabbi 3. bázist befoglalni, utolsó pillanatban sikerült, így megint az ő csíkjuk kezdett el fogyni nekünk már csak kb két vonásnyi maradt! (közben persze jeleztem a tigris II-nek hogy hol van és milyen tank, ő lent kiment a nyílt terepre és várta hogy előbújjon a hegyen)
én is elindultam oda a tigris mellé, amikor félúton rám lőtt a hegyről su100-as (spot nem volt, tehát nem volt pirossal a neve) de néztem melyik irányból kaptam a találatot, odazoomoltam, nem láttam semmit a környéken, kaptam mégegy találatot akkor vettem észre, nagy fehér füstöt amikor lőtt, akkor már láttam a tankot meglőttem, de nem sikerült kilőni csak xp-t kapott (jelzem hogy ez nem 5-600 méteres távolság lehetett.. hanem jóval több) aztán elfogyott a csíkjuk és megnyertük!
hát boldogabb lettem volna ha sikerül kilőnöm...
Viszont ezért szeretem a párducot, mert gyors mozgékony, nagyon pontos erős fegyverzete van, jó páncélja, viszont az oldalát nem nagyon kell mutogatni mert akkor általában annyi, szemből pedig heavy tankoknak is könnyű kilőniük...
ellenben a Királytigris, ami szerintem a legszebb tank, meg nagyon szeretem, nagyon jó páncélja van, szemből T44-el egyszer nem tudtam átlőni... viszont ha abban a csatában Királytigrissel vagyok akkor azt elbukjuk mert mire leértem volna befoglalni a bázist addigra vége lett volna a meccsnek!
úgyhogy én mindenképpen elsőként medium ágat fogok húzni... :)