11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Mentem pár kört az új tankokkal (csak német oldalon), az arcade battle nekem nagyon nem jön be, kicsit el is ment a kedvem az egésztől, de 16óra után már behívott RB-be, na ez valami eszméletlen. Nincsenek sniper oneshotoló ferdik minden sarkon, lehet messzire is lövöldözni, de mivel semmi nem jelöli, hogy hová csapódik a lövedék, hol fog átütni, gyakorlás és skill kell ahhoz, hogy valaki messziről is eredményes legyen. Nagyon jó kis csaták mennek, RB-nek hatalmas hangulata van, nem lehet rusholni, vigyáznod kell az egy szem tankodra. Remélem RB-t is kiadják megjelenéskor, nekem ezek után arcade-ban semmi kedvem nem lesz menni. Nagyon jó ahogy pásztázod a domboldalakat,bokrokat és keresed az ellenséget, bár mikor jöhet lövés, ami akár végzetes is lehet.