11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ilosz
    3 opció van létezik, bár az egyik amolyan +1-ként funkciónál.
    1. Megveszed ezt a packot, személy szerint én a Shermant venném, mert mégicsak német záló alatt van, meg asszem egy szintel magasabban játszik, ha jól emlékszem. Megvenni érdemes-e? Ha nagyon szeretnéd tolni igen, mivel még kb nyárig biztosan nem látunk Open Beta-t.(ne legyen igazam)
    2.Említett kapok eset. Gaijin minden hónapban küld ki beta kódokot, azthiszem ez amolyan random módon megy szóval elég kicsi esélyekkel indul mindenki. Ha megkapod beaktiválod és csekkolod a fórumon mikor lehet felmenni.
    +1. Ez mondjuk eddig csak nekem tűnt fel a nívósabb wot-os emberek között.(SilentStalker, mint első példa)Írsz a Gaijin sajtó címére egy nyalósabb emailt, amiben kifejezed, hogy mennyire várod a játékot és szívesen adnál róla feedback-et mondjuk egy blogon vagy egyéb site-on, el kell fogadnod a szabályzatot, hogy nem leak-elhetsz meg képet nem készíthetsz, csak videóanyagot. Én special ezzel a változattal jutottam be

Tanács? Jelenleg az I-es szintű tankokkal lehet játszani, hát hadd ne nyilatkozzak arról az alpári élményekről, amit az utóbbi tesztelések során szereztem....
    De amint kapunk megint cuki Tigriseket vagy azzal egyenértékűt,mint legutóbb minden rendben lesz
    Zárszóként még megemlítem, hogy nincs Directx 9 támogatás jelenleg sem, de dolgozank rajta, minden héten támogatást kapnak az öregebb modellek is.