Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #4624 Na igen, ezért írtam hogy "Ha már mehetsz KTvel, miért vinnél PZ4et". A játékosbázis hamar telítődik, elfogynak a PZ4ek, aztán állhatunk a sorban :)
Kivéve persze ha olyan Opció is van, ahol a PZ4 a toptank, és ő lövöldözhet PZ2-re :)
Csak belegondolva hogy mennyire hisztisek az emberek, nehezen fogják elviselni ezt a dupla vagy semmi beállítást: PZ4 vagyok, toptank, FUN - PZ4 vagyok, lowbie, abszolút szopás.
Simán eltudom képzelni, hogy meccs elején emiatt tömeges kilépések lesznek a kicsik részéről (főleg ha jól tudom azért még bünti se jár ha vki elhagyja a csatát mert nem tetszik neki, plusz a tank se fagy be, szóval rögtön próbálhatja újra, hátha most ő lesz a TOP).