Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #4603 Igen valahogy úgy.
Kezelő felület úgy néz ki a játékba első ránézésre mint ami a WoTba van, alul vannak a slotok mint a wotba, országonként 3 van, silverért tudsz venni még kettőt, a többit már goldért. Csak itt annyi a különbség, hogy a repülőket amiket bepakolsz a slotokra azokat mindet viszi arcadeba és ha egyikből kilőnek akkor kiválasztod a felugró ablakon a következőt amivel menni akarsz és már be is spawnoltál.
A legénység és a tankok/repülők megvalósítása nagyon jó a játékba, sokkal jobb mint a wotba mert:
Ha itt megveszel egy gépet az örökre a tiéd marad, nem kell eladni, nem is lehet, pl nekem a Japán tech treeről pár 4es és 5ös gépen kívül megvan minden, de pár kattinttással ki tudom cserélni a top összeállításomat mondjuk rank 4ről rank 2re és akkor azok ellen játszok.
Legénység meg úgy van hogy az adott slotokon vannak, ha van egy új géped akkor fizetni kell a kiképzésükért, hogy berakhasd de ha lecseréled egy másik gépre akármikor visszarakhatod a régit, nem kell megint fizetni a képzésért, nem felejtenek.
Ezt Így kell elképzelni van 4 slotod 1 2 3 4 és a 3.ra mondjuk ki van képezve mondjuk a Ki-84 hayate és korábban ezen a sloton már volt egy A6M2 és úgy döntök ki akarom cserélni erre mert kisebb tierben akarok játszani akkor a sloton a kis nyilakra megyek, és kiválasztom a gépet, berakja ingyen a 3. slotra mert ezen a sloton a legénység korábban már használta.
Viszont ha az 1. 2. 4. slotra akarnám visszarakni akkor azért már kérne kiképzés pénzt mivel azokon a slotokon lévő legénység még sohase használta.
Szerintem ez nagyon jó kis rendszer.