Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #4598 Hát még viszonylag új ez az 5 rankból álló rendszer, ezekbe vannak elosztva a tankok/repülők balance és korszakok szerint. A battle rating azt befolyásolja, szerintem, hogy minél magasabb a szám annál nagyobb eséllyel rak egy rankkal fentebbi csatába. Pl Rank 3as repülőkkel nem ritka hogy 4esek közé rak de akkor is kb a 4esek közül az alsóbb réteghez nem a legnagyobbak közé.
Rank 5be vannak a sugárhajtású gépek, meg ahogy elnézem a kiszivárgott képen a tankok közül a post warosok. Repülősben pl Rank 4es géppel sose rakott még össze sugárhajtásúakkal, szerintem nem is fog. Remélem tankosba is így lesz.
Ami a németeknél Rank 5be van azok a Panther F, Panther II és a 105mmes Tiger II
Oroszoknál meg: IS-3, IS-4,T-54, ISU-152 (na ez mondjuk nem post war nem tudom miért ide került, az ISU-122esek 4esek)