Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #4413 Én inkább azt mondanám hogy pénzéhesen és egyben nagyon ostobán viselkedett a WG. A goldlőszer kreditért elhozta azt a korszakot amikor a pénzesebbek folyamatosan azzal lőnek az egész csata alatt ÉS teljesen megborította a játék páncélátütési rendszerét, használhatatlanná téve a nehéz, péncélzatra építő tankokat. (olyan gyönyörű anomáliékhoz vezetve hogy nemhogy a TigerI, de még a 200milis frontpáncélú Ferdinand páncélzata sem ér semmit a tierjében)
Az értelmes megoldás a prémlőszer kivezetése lenne, de WG-nél kizárólag a bevétel a szempont, még akkor is ha a bevételhozó dolog tönreteszi a játékot. De mondjuk az egész WoT rendszer az elejétől kezdve szenved ilyen ostobaságok miatt, mint a 25% randomfaktor minden egyes lövésnél átütésre ÉS sebzésre is, meg az össze vissza mellészóró lőszerek.
Egyszóval szar az egész, na, és ezt egyre többen kezdik belátni. Én biztos vagyok benne hogy aaki akár egy kicsit is életszerű tankcsatára vágyik az át fog pártolni a WT:GF-hez. Elég megnézni a kiposztolt videókat, ég és föld a különbség a két játék között tankos játékélmény terén.