Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Sima AP-tól nem is kéne felrobbannia, csak akkor ha ammot, üzemanyagot, esetleg motort találsz el.
Ezt akartam is kérdezni, attól aki bent van CBT-ben, hogy a tankok mennyire robbannak fel azonnal egyetlen egy sima AP-tól? Eddig videókban én csak azt látom, h 1 lövés 1 tankkill. Amíg elég gáz lesz, pl RB még inkább. Pláne mivel eléggé pontosak az ágyúk, még a KV2 howitzer-je is.
Ez a játék csak akkor lesz jó, ha RB-n tényleg nem lesz ott a átütés jelző, és a tankoknak nem lesz "HP-ja" mint WoTban, ergó tényleg a modulok kilövése legyen a cél sima AP-val, ne a tunkolás. APHE-meg legyen drágább, vagy valamivel kisebb átütő erejű.
Az páncélzat nekem eddig úgy tűnik jól működik, IS-1 vs Tiger, szemböl nem nagyon tudták egymás elő lövésből kilőni.