Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ragnaer #4249 hmmm... Szerintem ez nem azoknak szól aki ott klánba van és sokat mennek Company-ba és CW-re.
Szerintem pont itt a lényeg azokat próbálják megcélozni akik wotban már mindent láttak és valami újdonságot várnak mer valljuk be azok vannak többségben a wargaming játékában akik csak játszanak és már nem klánoznak vagy nem is voltak még klánba.
(ugye nem kell magyarázni hogy mennyire felhigult a WOT játékos bázisa)
Én speciel 4 accounton vagyok túl és kb 35ezer csata van a hátam mögött és én igen is vágyok valami újdonságra.
Nyilván aki még nem rég kezdte a WOTot az nem fog GFezni, de azt is kell látni hogy aki a WOTban klánba van és csak csapatban van az nem játszik random meccset (nagyrészt) szóval a GF most a újdonságra vágyók fele nyit sztem...
Ja és igen már van RB/Realistic Battle a GFben .... igazolja vissza ezt valaki... de ugy tudom hogy van