11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • davidbog
    Keverednek? Épp csak meg vannak említve.
    A Face Hardenednél nem tudtam pontosan milyen eljárást takar és rengeteg lehetséges. Azért írtam a cementálást, mert ez valószínűbb (pláne a németeknél) mint a nikkelezés, krómozás, nitridálás vagy egyéb anyagbevitellel járó hőkezelés, hiszen szenük volt. A görgőzés nem hiszem hogy ennyire növelné a keménységet. A hőedzés még lehetséges, ebből is inkább az indukciós edzés rémlik valahonnan.

Felesleges az ötvözőkkel szórakozni, a WW2 Ballistics - Armor and Gunneryben se szórakoznak azok hatásaival. Pedig elég alapos.

Viszont amit elfelejtettem megemlítani az az előtétpáncélzat és a "rátét" páncélzatok. Ezek működését kölün meg kéne csinálni, nem lehet egybe venni az alap páncélzattal.