11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Megamax
    Nem ez csak bohockodás foleg hogy a Premium ammo miatt nem éri meg semmi más tankal menni csak gyors autoloaderossal ha nem lenne a játékban az a loszer garantálom hogy nem lennének ilyen csaták mert akkor lenne értelme a nehéz tankoknak is de íg semmit nem érnek. Nem szukséges a átékban semmi tudás mivel ha sima loszerrel nem lotted átt mit csinálsz keresel másik helyet másik célpontot talánn megprobállod kijáccani az ellenfeled nem egyszeruen áttváltasz prémium loszerre és széttlovod vagy ami mégjobb elkezded pufogtatni a kémlelojét amitol ugyan ugy sebzodik mintha a testpáncélt lonéd átt .
    Mondja meg nekem valaki mi ebben akkor a tudás? Válassz egy tankot ami jo messzire ellát elég nagy tuzereje van mint gyorsaságban mint sebzésben. Legjobb példa a Hellcat nincs páncéla de nem is kell neki van egy elcseszett rejtozése amilyen magas ahhoz képest tul jol rejtozik. A játékban a spotrendszer nagyon el van cseszve. szerintem ha nem lenne tank alakjuk hanem csak dobozok lennének gyenge pontokkal és életcsíkkal sokann észre sem vennék a kulombséget. És igen megint csak felindultságbol írtam mert nem bírom az ilyet. Majd ha látok replayt ahol nem használnak Prémium loszert és egyforma "tudásu" csapatok kerulnek ossze ahol nincs spotrendszer hanem mindenki lát mindenkit akkor azt mondom hogy kell tudás a játékhoz ( ezt csak azért mondom mert mindenki a Skill el jon ahelyett hogy a szorakozási értéket néznék mivel ez egy játék)