Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Random csatában haladtam előre, random csapattársakkal, tehát lehet sunyi taktika nélkül nyerni nehéz tankokkal is. Az nem sunyi taktika, h heavy-vel nem berusholok cap-re hanem figyelem a cap-et v a pálya bizonyos részeit csapattársak mellett-mögött. Hogyne lennék már jó pozícióban. Nem az a két megoldás van, h megyek előre mint a vadbarom és várom, h lepattogjon rólam minden vagy ülök leghátul egy szikla mögött és félve ki-kinézek. Erről beszéltem többedszerre.
Nem kell közelharcolni nehéz tankokkal, ezt senki sem mondta. Nem tudtál volna instant cap-elni, ez is biztos, de ha megritkítod őket lehet, h a csapat segít, de ha ez még egy szar csapat is volt és nem segítenek és elvesztitek, de te szereztél killeket és am jó köröd volt, akkor nem mindegy? Azt nem mondhatod, h minden csapat hülye mindig és csak a te oldaladon.
Te mondtad pont, h egy _jó_ EBR játékos kell és kordában tart mindenkit. Ha vki kevésbé tapasztalt lett volna ebben a csatában, akkor lehet, h kill nélkül kiszedik. Én erre mondtam, h egy jó bármilyen játékos elég.
Hasznosak a nehéz tankok, de nyilván nem tudsz velük EBR módra játszani. Néhanapján lehet jó köröket menni velük nem igaz, sok jó kört mentem az elmúlt napokban.
Az is lehet am, h a te szívedhez közelebb áll az EBR stílus, én meg jobban szeretem a nehéz tankost...