37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
fighter_hu #37120 Ha össze jön 3000 spawnpoint , ami nem össze keverendő a sima pontszámmal. De ha össze is jön a pont addigra vszeg már így is úgy is gyakorlatilag vége a csatának. -
WTF WTF WTF
Jól olvasom, BR 6.7 -tól atomcsapással meg lehet nyerni egy RB csatát?? :O -
Kissssss0 #37118 "vagy a legénységet kell egyenként kiszedni. "
tegnap kellet 20 killt összeszednem light vagy med tankokkal hogy meglegyen a napi WB küldetés, elővetem a walkerbuldog-ot és rögtön összejött 8 kill az apds lőszerrel Sinai pályán... a gond csak az hogy több mint a fél lőszer készletemet(65) előttem hogy meglegyen az a 8 kill :D, mindegyik kilőtt ellenfél 1km-nél távolabbi célpont volt így célozni a legénységre kb lehetetlen volt.
ettől függetlenül imádom ezt a tankot, most már csak a loader-t meg a commander-t kell maxra kifejleszteni hogy meglegyen az a 5.9 mp újratöltési sebesség, aztán mehet az apds spamm. -
A csak átütő, de nem robbanó lövedékek már csak ilyenek. Pontosabban kell velük célozni. Vagy a motorra kell rámenni velük (3x kigyújtani), vagy a legénységet kell egyenként kiszedni. -
Luciferkee #37116 Amikor a játék tudatja veled, hogy ideje letörölni az egészet a francba...
-
HerrWolf #37115 Ilyen a falunet -
A WT még mindig (le)tölt... -
10:00 -kor egy másik gém amit tolok előre tervezett 4 órás leállás kezdett, így gondoltam addig lenyomom a napi feladatokat:
-
Kissssss0 #37112 köszöntem az invitálás de már sikerült találnom egy noname klánt, talán most már betudom fejezni a a-4e fejlesztését. -
Mi is szívesen várunk, garantált az 1500 RP/3 nap :P -
fighter_hu #37110 Hali, FFWK is vár bármikor :) , (meg bárki mást aki csak xp-t szeretne kötöttség nélkül) . A 20k nem tudjuk sajna de stabil 15k körül szokott jönni :D :) -
Zoli105 #37109 Az UGA szívesen vár téged ! :) garantált a 20k rp 3 nap után :) -
Kissssss0 #37108 a volt (JTFA) klánomban minden harmadik nap kaptam 20k rp pontot, ugyanakkor a klán szabály az hogy akik inaktívak azok ki lesznek dobva egy idő után érthető okok miatt, visszamenni meg nem tudok mert a létszám közben meg full lett, van még két "JTFA" klán (jtfB meg jtfC), ebből az egyik szintén full, a másikban meg vannak talán 9-en... és még ide se tudok bejutni, pedig már 3 napja jelentkeztem.
nem lennék meglepődve ha mindenki elkezdene most belépni mindenféle klánba az új squad leo2 miatt :D, én még az A4-E se fejeztem be. -
Ismerős... Most benne vagyok egy német klánban, de közel 3000-es activity mellé kevesebb, mint 3000 XP-t ad... Jó lassan gyűlnek a gépek. -
HerrWolf #37106 Az nem furcsa -
Kissssss0 #37105 egy épkézláb squad vehicle grind klánt se tudok találni ami ne lenne full teli 128 emberrel, ami meg nincs teli azok meg 10 fős létszámot se érik el. -
Kissssss0 #37104 na ahogy beszéltem a b29-ről még múlt évben, fullra kifejlesztettem minden modult air RB-ben, sikerült megúsznom viszonylag olcsón.
(ugyanakkor az a svéd sk50 jet az rb05a rakétájával rohadtul gusztustalan tud lenni.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2021.02.19. 21:24:38 -
LazyPaul #37103 Még 7.0-ban próbálkoztam velük több - kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel. 7.3-ban már halott ügy, a javitási költségek is röhejesek. EBR-el szintén hasonló a helyzet, az mondjuk 4.7-ben op volt, 5.0-ban még elmenne, de 5.3-ban már 5.7-6.3 ellen kevés. Foglalni beviszem aztán dobom el. -
METALEX3 #37102 A telieresztett édes anyukáját a gazsinak. Az angol 6.7-es sorral még sokan játszottak a biar emelés óta, ezért feltolta 7.0-ról 7.3-ra. Én hülye meg csodálkozom, hogy miért jönnek helikopterek meg egyre több maus és leo1, meg T55 szembe, ami 8.3.
Hát ezért. Tiszta kreten retard leosztás. A brit 84mm-es ágyú itt már egy csoda :-)
thx gazsi again -
Ninju #37101 Velük IS játszom. :D
De most komolyan, A szövetségeseknek nem gond a német oldal átütése és ez fordítva is igaz. Én max az R3-tól venném el a stabilizátort, de ugye az nem is 5.7. -
Kissssss0 #37100 "A német 5.7 rettegettnek minősül? Dehát 110 mm max páncél!"
mekkora szerencséd van hogy nem olvasod a redditet, ott szó szerint keresztre feszítenek ha csak akár utalsz is arra hogy német tankokkal játszol :D -
Ninju #37099 "de a megölt ellenfeleket és a halálozást azt igen"
Nem teljesen értek egyet. Nem mindegy milyen kontextusban nézed. Pl én tök jót röhögök azokon a játékosokon, akik egyből mennek spawn campeln-ni amint kb odaérnek. Közben meg elvesztik a csatát. Lehet, h összeszednek 5-6 killt is akár, de az nem feltétlen a tanknak köszönhető. Mondjuk én win-re játszom, nem kill-re.
Nyilván a nagy számok kiegyenlítik a statisztikát. Furcsa az az oldal, hogy lehetek kiváló játékos, ha minden értékem rosszabb, mint az átlag? Egyedül a winratem magasabb 1,2%-al. Érdekesen számolnak néhány dolgot.
A német 5.7 rettegettnek minősül? Dehát 110 mm max páncél!
-
Kissssss0 #37098 "nem lehet egyesével nézni a winrate-et."
de a megölt ellenfeleket és a halálozást azt igen, a játék is számontartja a profil statisztika ablakon minden tank és repülő statját.
thunderskill táblázat nem egy megkérdőjelezhetetlen statisztika, de ha megnézzük bizonyos br szinteket mikor event-et grindel mindenki akkor eléggé kibukik az hogy melyik nemzet mire jó, érdekes hogy a rettegett német 5.7 és 6.7 instant átmegy sárgába és pirosba amit mindenki nekiáll grindelni. -
Ninju #37097 Ez annyira vicces. Mivel nem egy tankkal vívjuk a csatát, hanem több járművet hoz be valaki nem lehet egyesével nézni a winrate-et.
Ráadásul a táblázat tuti f@szság. Nem lehet bizonyos BR-eknek 0 vagy 100% a winrate-je. -
LazyPaul #37096 Aki már pár éve nyomja a WT-t az tudja hogy egyértelműen a Thunderskill véleménye fedi a valóságot. Amelyik tank egy kicsit is ütőképesebb azt előbb-utóbb el kell baszarintani, nehogy már élvezzük is a játékot. Amiket meg lefelé dobálnak (egy-két kivétellel) sok vizet nem zavarnak. -
Kissssss0 #37095 most azzal védekeznek hogy a kiegyensúlyozás attól is függ hogy milyen tankokkal együtt használják pl most a ger m48-at a játékosok, illetve hogy milyen ellenfelekkel fog szembenézni.
ugyanakkor a thunderskill pont az ellenkezőjét mondja, gajjin inkább a játékosok teljesítménye alapján szereti a tankok és repülők br szintjét emelni illetve csökkenteni, ahogy azt láthatjuk is a leo2 újratöltését nerfelték is.
-
Ninju #37094 Kb eltűnik a 7.7 ground RB-ben. -
Zoli105 #37093 Ezek egyre hülyébbek ! -.- :O mi alapján és mire fel váltóztatnak ily módon dolgokat ? :O
Bezzeg a bugok javítása soha nem sikerül ! :D
Szimulátor rész szétcseszéséről ne is beszéljünk ! :D
Kritikán aluli a teljesítményük ! Ha én így dolgoznék a munkahelyemen azonnal kirúgnának ! -
Kissssss0 #37092 ha valamiért a német m48 és az obj120 nem volt elég akkor most tuti fix elfogjátok dobni az agyatokat :DDD méghozzá jó messzire.
frissítették az br változások listáját.
upcomming br changes. -
BaleniX #37091 Időnként felnézek ide olvasgatni, mi a helyzet a játékkal, mert amióta bejött az Easy Anti Cheat, azóta nem tudtam játszani (újra kéne hozzá raknom a laptopot, de akkor már inkább megvárom amíg meglesz az új asztali gépem). Mióta is van bent az EAC? Ahogy nézem elég nagy változások voltak itt az elmúlt időszakban... -
Zoli105 #37090 Hm most épp a Szimulátor rész teszik tönkre :( :'( azt hiszem vége úgymond a farmolásnak ! :( -
Ninju #37089 Ó ez annyira Gaijin! :D
Ilyet mondjuk sima járművel is megcsinálnak, nem kell hozzá prémnek lenni. Ugyanez volt anno amikor az Object 906-ot behozták 6.7-be. Most 8.0
Nekem az az érzésem, hogy időnként vagy nem gondolják át, hogy egy-egy jármű mennyire felborítja a játékmenetet, vagy már tudják előre, hogy miket fognak ellene berakni, csak lehet az a másik késik még vagy fél évet.
Mindenesetre kommunikáció az sosincs és ha "véletlen" sokan rengeteg pénzt költenek a megszerzése miatt, az lássuk be (nekik)nem tragédia. :D -
Kissssss0 #37088 az amerikaiak és a britek kaptak harrier gépeket, prémium és tech tree verziót egyaránt.
de a brit prem harriernek van 4 SRAAM air to air rakétája(20 g overload) ami 1.2 km körzetben mindent képes követni és elpusztítani... na most ugye nem kell emlékeztetni senkit hogy az emberek többsége még top tier légi csatákban is szereti előnyben részesíteni a fordulóharcot mintha még mindig propelleres gépekkel repülnének.
a vége az lett hogy akik megvették a brit harrier g1 gépet pontom 8 910 aranytyúkért azok mindig 4 kill-el zárták a csatát mert senkinek nem volt annyi esze hogy tartsa az 1.2km távolságot, a vége az lett hogy már mindenki harrier-el repült és csak brit vs brit csatákat kaptál :D
aztán később gajjin felnyomta a harrier g1 br szintjét 9.3-ról 9.7-re, aztán 10.0-ra, így véget ért a "fun" mert 2000km/h+ sebességű ellenfelek ellen nem tudsz túl sok mindent tenni mert a harrier csupán csak 1,133km/h sebességre képes, és ha 100%-on használod a WEP-et akkor képes néhány másodperc alatt túlmelegedni a gép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és a vég.
-
Ninju #37087 Mi volt a Harrierrel?
Az M48 6.7-ben vicces lesz! XD -
Kissssss0 #37086 az mindig menni fog, sose fog elkopni, és mindig lesz némi alapja ahogy azt most is láthattuk a harrier-nél.
közben gayjin megint alkotott.
Planned Battle Rating changes - January 2021 -
Ninju #37085 A "prémiummal könnyebb csatákba dob" konteóra éppen. :)
(nem olvastam végig az egész oldalt ezt szeretném leszögezni) -
Kissssss0 #37084 sok lemezünk van, melyikre gondolsz? -
Ninju #37083 Látom 4 év után is ugyanaz a lemez! :D -
Kissssss0 #37082 " h a te szívedhez közelebb áll az EBR stílus, én meg jobban szeretem a nehéz tankost"
hiszed vagy nem én is jobban szeretnék nehéz tankokkal játszani, js-2 még mindig a number one legtöbbet játszott tank a profil listámon, de már jó rég nem nyúltam hozzá, részben mert rá untam, részben pedig a lentebb beszélt okok miatt, és a hellcat/t20 páros lassacskán el is veszi az első helyezést a listán. -
Random csatában haladtam előre, random csapattársakkal, tehát lehet sunyi taktika nélkül nyerni nehéz tankokkal is. Az nem sunyi taktika, h heavy-vel nem berusholok cap-re hanem figyelem a cap-et v a pálya bizonyos részeit csapattársak mellett-mögött. Hogyne lennék már jó pozícióban. Nem az a két megoldás van, h megyek előre mint a vadbarom és várom, h lepattogjon rólam minden vagy ülök leghátul egy szikla mögött és félve ki-kinézek. Erről beszéltem többedszerre.
Nem kell közelharcolni nehéz tankokkal, ezt senki sem mondta. Nem tudtál volna instant cap-elni, ez is biztos, de ha megritkítod őket lehet, h a csapat segít, de ha ez még egy szar csapat is volt és nem segítenek és elvesztitek, de te szereztél killeket és am jó köröd volt, akkor nem mindegy? Azt nem mondhatod, h minden csapat hülye mindig és csak a te oldaladon.
Te mondtad pont, h egy _jó_ EBR játékos kell és kordában tart mindenkit. Ha vki kevésbé tapasztalt lett volna ebben a csatában, akkor lehet, h kill nélkül kiszedik. Én erre mondtam, h egy jó bármilyen játékos elég.
Hasznosak a nehéz tankok, de nyilván nem tudsz velük EBR módra játszani. Néhanapján lehet jó köröket menni velük nem igaz, sok jó kört mentem az elmúlt napokban.
Az is lehet am, h a te szívedhez közelebb áll az EBR stílus, én meg jobban szeretem a nehéz tankost...