11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • mabbak
    Kurvára nem értettetek meg semmit abból amit mondtam.

Kiss0:

Ugyanúgy játszottam prémmel és nem prémmel, semmi különbség nem volt.
    Ugyanúgy játszom a szar stock tankokat normál napokon. Ha event van akkor hozom elő a prémiumokat, de a teljesítményemben nagy átlagban nem változik semmi, prémmekkel csak több a lion meg az rp oszt jónapot.

Játszunk csapatban rengetegszer működik, vannak helyzetek amikor nem, de ha vagytok egy csomóban, egymáshoz közel 3-4-en akkor azért figyeltek egymásra és lehet védeni a másikat.

Nem azt mondtam, h vért izzadok két killért és mérhetetlen boldog vagyok ha sikerül, hanem azt, hogy ha már van két killem és nem vesztettem el a tankom, akkor az már egy elégséges kör. Faszlóbálás szempontjából meg nem ritka a 6-8-10 kill sem, prémium és nem prémium gépekkel egyaránt.

Én miért tudok jó köröket menni heavy tankokkal, normális játékkal, nem szétkempelve a meccset? Csak van más módszer, mint ugye amit leírtam, nem kell fejjel falnak menni, de ha emberek között vagy meg ügyesen lősz akkor beválik. Teljesen komolyan gondolom, h segítenek sokszor a társak.

Többször leírtam már azt is, h szinte mindig leárazáson veszem a prém cuccokat, nem akkor amikor frissen kijönnek és még bajok vannak velük. Megszereztük az IS-7-t, Objectet, nektek már rég megvolt minden mod mert akkor játszottátok amikor OP volt, én voltam az, aki hetekkel később vette elő, amikor br-t emeltek, stb. Értelmes keretek között akar mindenki játszani, csak miért kell azt a br-t erőltetned ami éppen szar? Folyamatosan jönnek ki a bundle-ök az előzők addigra bőven elvesztik a kezdeti OP-ságukat. Mindenki utálta a T-29-et mert az emberek nem értettek, h lehet sebezni, manapság meg egy átlagos tank, mert hozzászoktak a játékosok. Jöttek a helik, OP CAS, elkezdtük használni a rakétás AA-t.

Hogyne változna, bevezetik a havidíjas rendszert, minden tank elérhető mindenkinek, lehet játszani, ehhez nyilván ki kell szedni a bundle rendszert. Megteszik vagy nem, az már egy másik kérdés.

Metalex3:

Milyen profilod van, h azzal kéne játszanom? Mi lenne más? Sosem voltam még olyan meccsben ahol az egyik csapatnak 16 prém gépe volt és legyalultak mindenkit. Nem az a jellemző, h helikkel szétkapnak egy csapatot egy meccs elején, ma már nem. Pont ez a faszság amit hajtotok a prém gépekről mindig, h csak prémmel lehet nyerni. Megint leírom, van egy pár hét amíg az új prém masina OP, h azok akik rögtön megvesznek mindent élvezzék és megvegyék a következőt is, de ez pár hét alatt elmúlik. Utána valami más lesz OP. Ezek az emberek tartják el Gajadzsint. Vannak azok, akik élvezik a játékot, de nem sajnálnak prémiumot venni meg bundle-öket. Megint hangsúlyozom, csak később, amikor átlagosodnak. Mi is segítünk fizetni a költségeket. Vannak azok, akik nem fizetnek, de értik, h cserébe lassabb a fejlődés meg nincsenek rövid szakasos OP masinák, meg vannak akik panaszkodnak és ha belövik a nagytigrist akkor mocskoscsalóruszkicég.

Amikre reagáltam azt a fiúk írták lejjebb, leszarom, h ki kezdő meg ki nem.
    Minden szerveren játszom, azt sem tudom mikor melyiken, de semmi különbség nincs. Eggyel magasabb br-t nem üt át? Lövedékek vannak meg szögek meg páncélvastagságok, pont leszarja az ammo-d, h milyen br-ban van az ellenfél tankja. Ez az overtier dolog nem számít már egy ideje,T62-vel is lehet 2A6-ot ölni szemből. De ugyanúgy egy Panter is elpusztít egy T29-et vagy Centet és mégis mekkora br különbség van.

Jelenleg pont a 2A6-ok mennek és nagyobb arányban söprik el az oroszokat, szóval pont fordult a kocka, ez megint visszavezet oda, h folyamatosan változik, h mi OP és mi nem.

Én azt sem értem, h nektek, h lehet minden szar, amikor én simán élvezem a játékot. Pénzzel játszom és jó. Amikor nem pénzzel játszottam akkor is jó volt. Ha vmelyik br ablak "bugos", akkor játszom másikat, vagy próbálok ellenszert találni. Nem tudom elégszer leírni, h délibáb az, h csak a prém számít, viszont ti am nagyon fasza játékosok vagytok, de Gajadzsin kibasz veletek mert nem fizettek.

Mondom ezt úgy, h egy erős átlagos, de tapasztaltabb játékosnak tartom magam.