11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • mokuci74
    Nem nagyon kommentelek, csak read only modban nyomom ezt a topikot...DE...
    Prémiumom van, egyszer már kifejtettem, hogy az érdekes prémium tankok nagyrészét is megveszem, 1.27-től játszom a játékot, soha egy percig nem éreztem, hogy unfair lenne. Ha vmi bemegy 10-ből 9-szer, de ugye egyszer nem, akkor nem kezdek el kiabálni, hogy szar a játék. Volt olyan időszak is, amikor nem volt prémiumom, akkor sem ment szarabbul, csak kevésbé haladtam.

Teljes mertekben egyetertek veled, en is ugyanezt tapasztaltam, '13 december ota jatszom.

Tessék abba belegondolni, hogy miből fizetnék a fejlesztőket, konyhásokat, takarítónőket miből lenne áram, víz, meleg az irodában, miből lenne modern számítógép, miből tartanának fent szerverparkot Gajadzsinék ha nem lennénk mi, akik hajlandók évente, leárazáskor befizetni 40 liter benzin árát egész éves prémiumra vagy megvenni egy-egy bundle-t, hogy ti is játszani tudjatok?

Ebbol csak annyi megy at nekik, hogy premium kocsog szetbassza a kedvenc tier-emet....
    Es a hozzaszolasodat olvasva, tenyleg CSAK kivancsisagbol, semmi trollkodas, de osszeszamoltam mennyit toltam bele het ev alatt a WT-be...1100 euro, ami kurva sok penz, de ez az en sajat dontesem volt, hogy fizetek, es ez most veletlenul sem szemrehanyas a free userek fele, felreertes ne essek, persze ettol fuggetlenul lehet majd kopkodni (magyar mentalitas rulez) de mindezt csak azert irom le, hogy hatha atmegy a "ti is jatszani tudjatok" gondoltamenet.....de felek, hogy nem fog...

Még annyit, hogy semmi bajom azokkal, akik nem költenek a játékra, vagy "elvből" vagy mert nem tehetik meg, nem érdekel, csak akkor úgy is kell hozzáálni, ingyen semmi sincs.

Ennyi.