11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • METALEX3
    Hát az. Nem őrülök, hogy ezeket a dolgokat más is tapasztalja.
    Ezt a sarkon várod és fordulásból kilőtt-dolgot én is átéltem párszor. Befordul a koma a sarkon, én állva várom és csípőből előbb kilő mint én rányomnék az egérre. Ja, kösz szargéming.
    Egyszer le fogom mérni a töltési időt, mert érzésre, ha az ellent akarja segíteni, hirtelen megnő a töltési idő, csak úgy ripsz-ropsz.
    Ma, Tiger E(5,3BR) 1400 méterről kiszedte egy lövéssel egy t34-57. szemből. A 4,7 BR-böl felnyomott M4-eket nem tudom sebezni a 88-as löveggel, de azok egy lövéssel 1000méterröl leszednek, míg, ha az M4A3E2-vel játszom, csak a pattog a meggymag a németeken. Ilyen aranyos ez a gazsi. Csak nem tudom, mit akarnak. Itt nincs gold lőszer mint a wot-ban, amit aranyért vagy pénzért veszel. Itt mit akarnak vetetni ? Prémium járművet euroért ?