37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • METALEX3
    Ja, van az amikor úgy érzem, hogy leejtették a lövedéket a földre, mert az istennek sem akar a csőbe kerülni.... :-)
  • METALEX3
    Írj nekik, de az emailt nehezen módosítják, hogy nehezebb legyen eladni a fiokokat.
    Érdekes, nekem is citromon van és nem volt problem.
    Úgy emlékszem nem tudnak magyarul, legalábbis arra nem válaszolnak ( különben a picsába kidobtak volna örökre a játékból) angol vagy ruszki kell nekik. De nem egy gyors reagálású egység a gazsi staff, ha neked kell valami, gondolom érted mire gondolok, nem lesz meg egyből.
  • METALEX3
    Hát az. Nem őrülök, hogy ezeket a dolgokat más is tapasztalja.
    Ezt a sarkon várod és fordulásból kilőtt-dolgot én is átéltem párszor. Befordul a koma a sarkon, én állva várom és csípőből előbb kilő mint én rányomnék az egérre. Ja, kösz szargéming.
    Egyszer le fogom mérni a töltési időt, mert érzésre, ha az ellent akarja segíteni, hirtelen megnő a töltési idő, csak úgy ripsz-ropsz.
    Ma, Tiger E(5,3BR) 1400 méterről kiszedte egy lövéssel egy t34-57. szemből. A 4,7 BR-böl felnyomott M4-eket nem tudom sebezni a 88-as löveggel, de azok egy lövéssel 1000méterröl leszednek, míg, ha az M4A3E2-vel játszom, csak a pattog a meggymag a németeken. Ilyen aranyos ez a gazsi. Csak nem tudom, mit akarnak. Itt nincs gold lőszer mint a wot-ban, amit aranyért vagy pénzért veszel. Itt mit akarnak vetetni ? Prémium járművet euroért ?
  • robi3
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség, meg akartam csinálni a 2 lépcsős azonosítást amihez kellene hogy kapjak egy e-mailt, és itt jön a bökkenő, hogy ez a felhasználóm még citromailen van, és nem jön meg az e-mail. Gondoltam lecserélem az e-mailt vagy legalább is hozzáadom a g-maileset de ugyanebbe a hibába esek mindig, ez esetben hogyan tovább? Írjak a Gaijinnak? Tudnak magyarul, mert én nem igazán tudok angolul bár ez volna a legkisebb gond...
  • Klusi86
    Én már a töltési idő hosszából látom...
  • Nohab
    Nekem elég csak megmozgatni a tornyomat. Ha 200°/s-el fordul, akkor tudom, hogy nyerünk.
  • Kissssss0 #37034
    meglett a hellcat és a type1924 leopard romboló ace crew :D

meg kaptam egy talizmánt a bf-109B repülőre -.-'
  • voivod32
    Undorító patkány egy játék ez. Annyira nyilvánvaló, hogy előre le van osztva a győztes-vesztes csapat, hogy az már undorító. Ötször lövök bele oldalról a T34/85-be 40 méterről, különböző helyekre, háromszor kigyullad, de a végén megjavul és egy kapáslövéssel felrobbant, úgy, hogy 2 pixel látszik ki a 102 mm-es tornyomból. (Comet) Stb. Nekem az oldalával rohan a Sherman VC kb 100 m-re , előre néz, én beirányzom a lövegemet, kiugrok ferdén a sarok mögül de lőni már nincs időm, mert odakapja a tornyát,(kb 100 fokot fordítva rajta, mivel már elhaladt előttem) és 50-el rohanva, kapáslövéssel kiszed. Ezt kb 5 tizedmásodperc alatt. Mindig valamelyik csapat 12 -15 ezer ponttal nyer. Az egyik félnek az is kilövés, amit vakon ad le, a másiknak minden lepattan, elé-fölé megy. Már a meccs elején egy -két lövés után tudni szoktam, kié a meccs, és onnantól kezdve az első halál után már nem is megyek vissza. Nem leszek ingyen frag senkinek. Néhány napja volt olyan napom, hogy 11 vereség-3 győzelem lett a vége. Másnap javult, 12 vereség-8 győzelemre. Pozítív mérlegű napom az utolsó egy hétben nem volt. Nem értem, miért kell előre meghatározniuk, hogy melyik csapat legyen a győztes.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2020.12.27. 11:42:06
  • Kissssss0 #37032
    engem se tud túlságosan megmozdítani ez a 3d lánc update, nekem a 2d megoldással se volt problémám.

stabilitás terén nekem szerencsére nincs problémám, egyszer se fagyott ki mostanában, bár fps téren nagy ritkán megszokott zuhanni a játék.

így grindelés kellős közepén ne nagyon számíts túl sok győzelemre, mindenki grindeli a küldetéseket 24/7 időben mint az örült, mint mindig most is a meta tankok és a rogyásig bombákkal megpakolt repülök(usa) azok amik dominálnak most, milyen jó hogy megszereztem az au-1 corsairt, elképesztően könnyű grindeli ezzel a gépel tank RB csatákban.
  • METALEX3
    Telibeba....a gyönyör. Fosszarfos az RNG, de a lánc az 3D lett ! Ez igen, ez a ruszki fejlesztés. Nem lehet normálisan játszani, de van 3D :-)
    Ne vedd magadra, ma kiskarácsony 20-ból 18 copi. Nem tudok a láncnak örülni, valahogy.
    Annak idején a riga és verho csodákon is valószínűleg a láncra fordítottak több energiát, mint kellett volna, már ha érted, hogy mire szeretnék kilukadni.....
  • xmanhun
    Nekem is minden nap fps droppol ajáték! 120 -fps-ről 35-re!! pedig friss a driver.
  • Kissssss0 #37029
    imádom ezt a tankot.
  • Kissssss0 #37028
    "Amúgy mi a nagy szám a láncon?"

lecserélték a 2D képekből összeállított láncszemeket valódi 3D-re, ez legjobban az arl-44 lehet megfigyelni, közelíts rá oldalról a tank láncára és áttudsz látni a 2D képek között amik 3D hatást próbálnak imitálni, gajjin azt mondta először a népszerű tankoknál cserélik le ezt az imitációs megoldást mint pl most a t-34 vagy abrams tankoknál, aztán a többi tankoknak a lánctalpát is frissítik fokozatosan minden egyes update alkalmával.
  • mokuci74
    A Wt facebook oldalan is sokan panaszkodnak az fps dropra, nekem a CP2077 miatt () fent van a legujabb driver, szoval nem tudom.....A lancokrol annyit tudok amit leirtak: ott szakad el ahol meglovod, ez kurva fontos feature.....
  • Nohab
    Próbálj drivert frissíteni. Nálam még az előzőnél folyton kilépett, és csak egy driver uninstall után működött. Igaz más játékkal is volt probléma.

Amúgy mi a nagy szám a láncon? Mert én nem nagyon látok változást az érintett tankoknál.
  • mokuci74
    Hmmm, a patch utan nekem felere droppolt az fps...masnal is jelentkezett ez ?
  • LazyPaul
    Gazdasági változtatások 2020 december

Az ilyen húzások biztos sokat "segítenek" a játék népszerűsítésében, gratulálok gazsi...nem csalódtam bennetek...csak így tovább.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2020.12.15. 15:20:53
  • Kissssss0 #37023
    Operation W.I.N.T.E.R.

egész jó a felhozatal.
  • Adjunktus
    Már el is felejtettem milyen érdekes ez a játék! :) Mikor megjelennek a primitív Orosz roncsok,amik persze mind halhatatlanok és egyhitelnek bármiben ülök, L10 meg L11-es krumplipuskákkal is,amik igazából egy izmosabb konzervdobozt se tudtak leverni egy paradicsom karóról.Remek! :)
  • mabbak
    Sok éves pályafutásom első RB tripla ásza. :)

• HerrWolf
    Ilyen a sors keserű csók ami fáj
  • METALEX3
  • METALEX3
    Négy napja megint sz@pat ez a retek, állandóan low tier és idióta agyhalott csapat. Egylövéses halálok, vagy egy lövés után 2 ember marad életben. A legszebb, amikor T34-57 szemből kilőtte a Tiger H1-et, egy lövéssel. Nem tudok mit mondani. Nincs játszható tier, mindenhol szopacs van. High tierben meg 3 perces meccsek. Visszamegyek wot-ozni. :-)
    Az új időjárás tetszik valakinek ? Ha meglátom a naplementét már lépek is ki. Tudok low tierben agyhalott csapattagokkal nappal szembe játszani :-) A füst meg a felverődő por a lövések után se kutya. Van, hogy az ellen kettőt lő rám, mire eloszlik és látok valamit. Szerintem megint túltolták a gazsiék. Ki lehetett tölteni valami elégedettség szintmérőt, hozzátéve a személyes tapasztalatot, hát' én megírtam nekik őszintén ! Lehet, hogy azért játszhatok most ilyen jó körülmények között :-) Lepippanthatnak.
  • Adjunktus
    Már megoldódott.Én rontottam el,mert az előző accomon,össze vissza pakolgattam a járművekből a legénységet.Repülőből tankba,hajóból repülőbe meg ilyenek.Aztán a végére csak az az 5 maradt amit még arany nélkül meg lehetett venni.Az újon meg minden fegyvernemhez megvan a 4 ingyen legénység,és azon felül lehet még 2-őt venni ezüstért.Így 18 van összesen egy nemzetnél nem csak 5
  • Zoli105
    Kitartás !!! Nekem 9 órát kellett várnom hogy beadja a tankot :D :O
  • Kissssss0 #37015
    na jó, én feladom ezt a twitch nézést, a decal megvan de a tank az istenért se esik... nem egy nagy érvágás csupáncsak egy "copy paste" tank szal mindegy, ami inkább bosszant hogy egyszerűen ennek is átbaszás szaga van mint a legtöbb gajjin féle eventeknek.

(kivéve a nyári meg téli eventeket, azok még egyértelműek és tudja az ember hogy mire számíthat)
  • METALEX3
    Ma vettem észre !(:-)
  • fighter_hu
    Az nem mai specialitás , mióta nagy patchbe külön ágon vannak a rombolók azóta van az a tutorial 100 gold-ért.
  • METALEX3
    Ma ! Tengeri Romboló tréningért 100 arany a jutalom !
  • fighter_hu
    Hali , valóban kép segítene de sejtem mire gondolhatsz , Régen ilyen volt. Meg vmi rémlik hogy vmikor régen volt egy repcsi-tank-hajó gomb választó (eddig nem találtam képet róla nálam de emlékszem rá . Ma már így néz ki a presetes cumó ha erre gondolsz és és itt tudsz létre hozni , átnevezni stb . De egy kép segítene mire gondolsz pontosan :) .
  • fighter_hu
    A t44-122 6,3-as és ha nem teszi mellé az ember a 6,7es t34 100-at akkor szereti lefelé dobni rb-be ha amcsit mellém dobja akkor a repcsik se csesztetnek és a német 5,7-et nagyon csúnyán lehet pedózni vele :D.
    És nagyon troll a páncélja igen :D volt hogy egy Jagdtiger pár száz méterről oldalba csűrt kb 90fokba telibe oldalról és megette a lánctalp vagy nem tudom mi történt sebzés nélkül megúsztam , kicsit később meg kiszedtem de az egész csata ami ott lement parádés volt fel is vettem , a JT meg tuti bele állította a klaviatúráját a monitorba XD.
  • METALEX3
    Néha ilyenkor dafkéból megyek. Ma total enemies bias. Német 5.3-ban az ellenség T44-122. Persze a Nashorn lepattan az oldaláról. Tobbszor. :_)
    Meg sem néztem milyen biarban játszik a T44-122. Lassan az állandó low tier miatt csak az USA 2,7-ig a játtszható, de ott meg a ruszki 3,7-el szivat :-)
    Utoljára szerkesztette: METALEX3, 2020.11.27. 23:36:36
  • METALEX3
    Nem jellemző. Ha egyetlen normális játékos lett volna mellettem, lehozzuk. Az ellen sem volt túl penge. A legjobb játékos 3 halállal hozta a 4 killt én meg nullával a 10-et.
    Sajnos a gazsival játszó emberkék 99%-a teljesen debil.
    A harmadik percben csak 6 élö játékos volt összesen. Na most így... a f@szt akarnak a ruszkik ? Erre van aki befizet lóvét ?
    Utoljára szerkesztette: METALEX3, 2020.11.27. 23:37:50
  • Kissssss0 #37007
    twitch drops már él, ha valakit érdekel.
  • LazyPaul
    A kiváló matchmaker ékes példája. Akkor kerülök agyvérzés közeli állapotba mikor zsinórba már a nyolcadik - tizedik ilyen, vagy még ennél rosszabb csapatokba kerülök.
    Sokszor már a csata 2.-3.percében egyértelműen látszik hogy van-e értelme még harcolni vagy hagyjam a fenébe, magas jav. költségű tankoknál nem mindegy, főleg ha szopóágon vagyok.
  • Kissssss0 #37005
    az ilyen pályákon mint pl frozen pass vagy abadoned factory általában mindig megeszik a német tankokat reggelire a gyorsabb és mobilisabb amcsi/ruszki med tankok.
  • METALEX3
    Ja, nem írtam, hogy nem nyertünk :-)
  • METALEX3
    Ma, német 5.3-ig, csapat összeállítása, csodálatos képességű játékostársakkal:
  • Kissssss0 #37002
    szerintem inkább csinálj képeket a két account garázsáról, úgy talán átjön nekem :D
  • Adjunktus
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám amit nem igazán értek.2 accom van.A régebbin a legénységem egy nemzetnél csak 5 fő,amit még arany nélkül engedélyez.És a legénység alatti ikonoknál eltűntek a Légi,szárazföldi és tengeri legénységek közötti választható ikonok.Helyette valami group-ok vannak-Az újabb accomon viszont ha váltok a fegyvernemek közt,akkor ott vannak a szabad legénységi tagok is hozzá.Tehát nem csak 5 legénységet tudok szétosztani a különböző fegyvernemek közt.Én rontottam el valamit,vagy ez csak valamilyen beállítás miatt van?
    Nem tudom mennyire sikerült érthetően megfogalmazni,mindenesetre ha valaki tud megoldást azt megköszönném! :)