Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
flashpointer2 #3694 Köszi hogy ki akarod nyírni a topikot.
Miért is nyírná ki? O.o
Ebből fakadóan pl most is mi megy? A fingreszelés. Fog is még egy jódarabig.
Amúgy van egy jó ötletem, mondjuk bannolva lennél innen közös megegyezéssel
Na mesélj, hogy van ez a közös megegyezéssel bannolás?
Ez úgy megy hogy ő is beleegyezik, és akkor nincs sértődés :D
mi pedig tudunk olvasgatni némi infómorzsát több helyről, mert akiket meg fenyegettél talán utána objektíven megosztják a tapasztalataikat. deal?
Amennyiben az objektív alatt bigmano beírását érted, nos, az azért nem annyira objektív érzésem szerint...
Azt én sem érzem annak, épp ezért került bele ez a pontos körülírás: _fenyegetés után objektíven_ , a rá vonatkozó a fenyegetés előtt szubjektívan szövegrész helyett :)
Kollati neve amúgy nem szerepel a moderátorok listáján. Ha már ennyi mindent tudsz arról, hogy az SG-n hogy működik a moderálás...
Azt valóban nem tudom, és mivel nincs dolgom vele nem is érdekel, ellenben nem tudom hogy jött kollati neve ahhoz hogy ő itt mod lenne, a játékban való kitiltást említette meg.