11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • [NST]Cifu
    Ami az ugynevezett IP kiadást illeti ma egyenesen "feldughatja magának bárki" elég ha az illeto egy nyilvános internetkávézót használ.

Ha az illetőnek megér annyit, hogy akkor most onnan fog regisztrálni, meg belépkedni mindig...

engem pl semmi sem tart vissza attol hogy a 200 akárhányadik accountot csináljam ahol akarom a jo kis dinamikus IP vel ellátott publikus hálózaton.

Még mindig tovább tart neked új reget csinálni, mint egy moderátornak kirakni azt a reget...

Nem szeretem mikor fenyegetoznek az emberek az interneten repkednek a nagy szavak az ilyen meg olyan "bannolásrol" és kit érdekel tolem meg is "fulladhatnak" az adminok ha bannolni akarnak tegyék

Ketté választanám a dolgot. Az egyik, ami szóba került, az az, hogy betartja-e a kedves béta tesztelő azt a szerződést, amit elfogadott, mikor rákattintot az OK vagy Accept gombra. Ez morális dolog, és most ezen hosszasan lehet lamentálni, de maradjunk annyiban, hogy engem például személy szerint zavar az, hogy morálisan ennyire lazán kezelik az emberek ezeket a dolgokat. Mert ez ugyanis nem csak egy internetes játékra, hanem egy társadalmi megítélésre is vonatkozik. 20 éve még lazán tudtam szóbeli megállapodásokat kötni, és magától értetődött, hogy mindenki tartja magát ahhoz. Ma meg ott tartunk, hogy lassan már egy ceruzát se lehet kölcsönadni, mert lazán lenyúlja a másik, csakmertazért.

Lehet, hogy téged a fenyegetőzés zavar, engem meg az, hogy morálisan ilyen szinten vagyunk...

Ha annyira odavannak a szerzodésukkel akkor jobban tennék hogy ne felejtsék el hogy a játékosoktol kapják a pénzuket

Pontosan, és ha a béta tesztelőktől azt hallják a potencionális játékosok, hogy mennyire gagyi, félkész és gyatra a játék, akkor lehet, hogy meg se fogják nézni a játékot, mikor már nyílt béta fázisba ér. Ezt szerintem teljesen meg lehet érteni, és nyílván aki béta tesztelésben akar részt venni, annak (szerintem) el kellene fogadni, hogy egy erősen kezdetleges állapotban lévő játékot tesztel még.

amugy meg amikor fizettek a játékosok a Tank pakkokért elfeletették kozolni veluk hogy heti pár orát lehetnek cska fenn a szerverenn így megértem oket és jogosann vannak felháborodva.

Egyfelől jogos nyílván a felháborodás, másfelől viszont a zárt teszteknél, különösen az első időkben teljesen normális, hogy csak időszakosan működnek a szerverek, rájuk engedik a népeket, aztán miután leállították a szervereket, gyorsan elemezni kezdik azt, hogy milyen volt a szerverterhelés, mik voltak az esetleg bugok, amiket jelentettek, stb.
    Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint ez a fajta dolog a megszokott. Azt mondjuk én is úgy vélem, hogy ezt mindenképpen jobban kellett volna lekommunikálnia a Gaijinnek.

Viszon tkíváncsi vagyok a játékosok véleményére a játékrol foleg az eddig látottak alapjánn.

Egy zárt béta folyamatosan változik, és sokszor igencsak jelentős változások történnek, mire eléri a nyílt bétát. Szóval a baj ezzel az, hogy okkal van benne az NDA szabályozás abban a bizonyos szerződésben...