Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #3688 Így van, én sokkal optimistább voltam, november közepére vártam a mostani repülős 1.37 peccset, és úgy gondoltam hogy a tankos open beta még decemberben megjelenik, lévén hogy karácsony, meg PS4 verzió stb. Sajnos a fejlesztők nem igazán tartották magukat semmilyen racionláis dologhoz vagy egszerűen nem lett kélsz a játék, így szerintem most január közepére várható az open beta.
Az hogy ők nem tartják magukat semmiféle értelmes határidőhöz, dátumhoz, nem az én hibám.
A pénzét pedig valóban arra költi mindenki amire akarja, de aki ortobán költi, azt bizony megszólják, ez már csak ilyen. Mellesleg én is költöttem már a War Thunderre, sőt annó goldot még a WoTban is vettem, de igyekszem ésszerű határok között tartani, és negyedévenként egyszer költeni rá, max 3000 forintot, hogy ne szálljon el velem a ló. Lehet ezt ésszerűen is csinálni. Például soha nem fizetnék 50 Eurót két-három hétnyi closed bétázásért meg egy gagyi shermanért/T-34 protoért, hogy egy bevallottan félig kész játékot tesztelhessek. Majd akkor tolom amikor már open beta lesz, és a legnagyobb hibákat kigyomlálták belőle.