11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • jocking
    #36842
    Nem tudom, valaki találkozott-e már ezzel a buggal, de nálam pár napja ez van, és teljesen tanácstalan vagyok a megoldást illetően.

    A következő történik (Arcade Ground Forces):
    - Belépek a nap első csatájába, minden fain.
    - Belépek a következő csatába, és akkor észreveszem, hogy a crew replenishment gomb hiányzik az alsó gombsorról (ahol ammo-t is lehet pl. váltani). Ha újra akarom tölteni a legénységet, a gomb hiányában hiába nyomkodom a hozzárendelt billentyűt, nem történik semmi, mint ha már elhasználtam volna az újratöltést. Viszont ha annyira szétlőnek, hogy csak 1 legénységi tag marad életben, akkor automatikusan "ellövi" a crew replenishment-et. Ez azért gond, mert így elesek olyan lehetőségektől, mint pl. visszakapni a töltőt és a normális tűzgyorsaságot, ráadásul ha automatikusan lövi el amikor már csak egyvalaki él, akkor egyébként is a tűzvonalban vagyok és csak elodázza a halálomat, semmi értelme.
    - Azt is észrevettem, hogy ha csak olyan tankokat viszek be a csatába, amelyikeken mindegyiken van crew replenishment, akkor a legelső bevitten néha van gomb, de gyakrabban nincs. A következőn mindig van és az utánakövetkezőkön is. Ha egy másikkal lépek be elsőnek, azon is vagy van gomb, de gyakrabban nincs, viszont ha azzal lépek be következőnek, amivel egyébként kezdeni szoktam, azon általában már ott a gomb.

    Egyszerűen tök random az egész és fingom sincs mi okozhatja. A fájlokat leellenőriztettem, semmi. A billentyűkiosztást reseteltem, szintén semmi. :( Játék újraindítás után az első csata általában jó, aztán utána szar az egész. :(